Podbijam. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wersja do druku
Podbijam. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
z expedycji wpada tyle zasobów że broń bez problemu można sobie wyprodukować możesz sobie zrobić premie to czyste lenistwo i tyle niech w sklepie pojawi się np dzień premium za punkty waleczności, budynki nawet ozdobne ale zarezerwowane tylko i wyłącznie dla tego trybu pipulke z BB trochę ikry bo prace stracicie
Witam!
Zachęcam do głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Bym był za tym, żeby za punkty waleczności było coś o zastosowaniu ogólnym.
Już teraz ekspedycje robi się głównie "z powodu że bo tak", czyli w celu wymaksowania dekoracji na wodzie.
to może jeszcze opcja 'mi to lotto, nie gram w TSO' ? Chyba to oczywiste, że jeżeli nie robisz ekspedycji to nie musisz zabierać głosu w ankiecie dot. zmian w ekspedycjach...
@BB_Penelopa czy BB i moderatorzy mają możliwość unieważniać głosy w ankietach, jeżeli tak jak powyżej głosujący sam przyznaje, że nie korzysta z contentu TSO, którego dotyczy ankieta i zagłosował na nie bo mu przeszkadza publiczna ankieta z pomysłem dotyczącym ekspedycji, których nie robi?
ps. ode mnie głos na Tak.
Nie, nie ingerujemy ankiety i nie manipulujemy wynikami. A regulaminowa ankieta powinna zawierać 3 opcje ;)
Pozdrawiam
MOD_Victoria
Witam!
Proponuję założyć nową ankietę.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
A Gdzie wyczytałeś, że nie robię ekspedycji? Ostatnio co prawda mam mało czasu na grę, ale byłem jedną z pierwszych osób na serwerze, które wbiły 30 na koloniach. W kolejnym poście argumentowałem, dlaczego jestem na nie. Publicznym ankietom dostało się przy okazji, bo uważam to za tak samo niegrzeczne jak wymaganie potwierdzenia przeczytania maila.