tez za, moi beda "Łamagi"
Pomysl, rownie dobrze mozesz ich nazwac 1,2,3,4,5 itd.
Wersja do druku
jestem za
Absolutnie nie kierowałem się ********mi, szczerze nigdy w ******** nie grałem nawet ;) wynikło to z czystej chęci lepszego rozeznania się w tym gdzie jakie wojsko mam podczas wykonywania przygody.
Tylko ciekawe czy gdyby kiedyś był jakiś konkurs związany z planowanym PvP i wprowadzili by te nazewnictwo. To czy banowali by za niewłaściowe nazwy. Napiszesz w nazwie kilka gwiazdek i masz bana za cenzure. Nie wiem czy to nie narobiło by tylko problemów. Z reguły jak jakiś pomysł nie zostanie narzucony to wszystkim się podoba, bo gra zaczyna się nudzić. Ale w rzeczywistosci nie ma szans na wprowadzenie większości z nich.BB robi wszystko aby odciążyć serwery, a muszą wprowadzać stale aktualizacje i coraz nowsze rzeczy, to gracze zawsze muszą wyskakiwac z idiotycznymi pomysłąmi, ten pomysł jest tak samo potrzebny jak ostatnio temat "Port" w którym, piarci mieli atakowac naszą wioskę. Ja nie wiem komu to jest potrzebne i komu robiło by frajdę. Zresztą temat związany z zazewnictwem był tyle razy mielony i nigdy nieprzeszedł, wiec tym razem też nie przejdzie.
Jak najbardziej za.
a gdyby tak nazwać gienków imieniami modów i słać tych na 1 fale za każdym razem ?
Cytat:
MOD_takiitaki przegrał
Cytat:
Twój MOD_takiitaki został ranny
do modów, nic osobistego, takie luźne gadki :P
Widzac zainteresowanie ludzi proponowanym rozwiazaniem nie na miejscu jest przekonywanie ich ze jest to zupelnie niepotrzebne. Chciałbym tez wiedzieć skad masz takie informacje odnośnie tego czy taka zmiana jest nadzwyczaj duzym utrudnieniem do wprowadzenia i że napewno nie przejdzie? Piotru cenie ludzi którzy piszą to co myslą ale myślenie i do tego jeszcze wypowiadanie sie w czyims imieniu to juz naprawde przesada i arogancja.
Twoje wypowiedzi jednoznacznie wskazuja ze ciezko Ci sie nawet pogodzic z tym ze każdy ma swoje zdanie i naprawde moze ono byc inne niz Twoje wlasne.
Troche wiecej dystansu i pozwol kazdemu za siebie sie wypowiadac za siebie (nawet jesli kiedys bedziesz mial racje). pozdrawiam
Pozostałych zachęcam do wyrażania swoich opinii i oddawania głosów w ankiecie ;) hej
Nediyn nadal jestem na Nie.
jestem za