ja też wysłałam odkrywców na średnie poszukiwania bo mam znaleść 20 jaj na średnich i mi nie zaliczyło, nadal mam 0 szt znalezionych :/ może znów jest źle przetłumaczone i trzeba go np wysyłać na długie a nie na średnie jak piszą???
Wersja do druku
ja też wysłałam odkrywców na średnie poszukiwania bo mam znaleść 20 jaj na średnich i mi nie zaliczyło, nadal mam 0 szt znalezionych :/ może znów jest źle przetłumaczone i trzeba go np wysyłać na długie a nie na średnie jak piszą???
Wiesz co moim zdaniem to jakiś błąd. Ja miałem ten ciąg jako drugi i normalnie zaliczone miałem wszystko.
W moim przypadku też zaliczyło pisanki przyniesione z poszukiwania rozpoczętego przed otrzymaniem zadania. Tym, którym nie zaliczyło sugeruję przypomnieć sobie czy odkrywcy na pewno byli wysłani na poszukiwania podane w zadaniu. Moim zdaniem ewidentnie przy naliczaniu pisanek na poczet zadania brany jest moment powrotu odkrywców, a nie moment wysłania.
Mi również zaliczyło znalezienie pisanek mimo iż wysłałem ich wcześniej niż dostałem zadanie, więc prawdopodobnie jest tak jak zwolk napisał.
Odzyskaj wspomnienia- napitek na pamięć- nie mogę ruszyć z miejsca z tym zadaniem
Sprawdź czy nie masz Napitku w magazynach na max
Nie,napitku jest połowa
A wyprodukowałeś odpowiednią ilość napitku? Albo może napisz co dokładnie nie zalicza/nie działa, to wtedy nie będziemy wróżyć z fusów.
ja też nie mogę ruszyć z tym zadaniem, wyświetla się podpowiedź questactive 0 Main1Middle