Wysłałam wczoraj odkrywce na średnie poszukiwania, żeby zdobyć pisanki. Po 12 h wyszło ich ok 6 i kiedy je dodałam do domu władyki, to nie zostały one doliczone do zadania.
Wysłałam wczoraj odkrywce na średnie poszukiwania, żeby zdobyć pisanki. Po 12 h wyszło ich ok 6 i kiedy je dodałam do domu władyki, to nie zostały one doliczone do zadania.
Zadania doliczają pisanki po powrocie odkrywcy, nie po wrzuceniu jaj z gwiazdy do domu Władyki.
wiem o tym. odkrywca znalazł 6 pisanek, ale nie zostały one doliczone do zadania
klasyczny przykład pierdo...tralala
to 6 czy około 6?
bo tak się składa, że na średnich poszukiwaniach, które trwają 12h odkrywca NIE MOŻE znaleźć 6 jajek...
to by było na tyle![]()
@up
A czytałeś w ogóle co to za zadanie? Sprawdziłeś treść i wymagania? Bo dla mnie to wyraźne nabijanie wręcz postów bazując na błędnym stwierdzeniu autorki tematu, że wysłała odkrywcę a nie odkrywców. Chyba, że faktycznie jeden przyniósł 6 pisanek to zwracam honor.
A co do tematu, to jak napisał Fredek. W chwili znalezienia już powinny być doliczone. Jak ich nie ma można relog zrobić i poczekać, może jest np. lag. Jak nie to ostatecznie można napisać zgłoszenie do supportu, by tę sprawę wyjaśnili.
Proste nie dodało bo grubasy zostali wcześniej wysłani niż zadanie się pojawiło i ot to cały szkopuł. Dopiero jak zadanie się pojawi i wyśle odkrywców to będzie dopiero wtedy dodawać
Gizmo, bzdury piszesz.
Ja wczoraj grubych wysłałem, dziś dostałem zadanie, gruby wrócił i pisanki zaliczyło.
To ja nie wiem czemu mi zaliczyło, a Tobie nie.
Dobrze, że chociaż ten łańcuszek mamy teraz, a nie w ostatnim tygodniu.
Bo nie powinno zaliczyć ci ich, a że zaliczyło to błąd kolejny gry jest za co się cieszyć zostaje tylko