To większość dobie napisze ,że jesteś głupi i było trzeba myśleć zawczasu.
Wersja do druku
To większość dobie napisze ,że jesteś głupi i było trzeba myśleć zawczasu.
ale kicz tak samo jak z tym obniżaniem poziomu, jestem i będę na NIE, za łatwo by było":))
Pomysł kiepski. Ankieta wygląda na niezgodną z regulaminem bo nie ma jak zagłosować na NIE, czy choćby wyrazić stosunek obojętny. Trochę na zasadzie "Powiedzcie czy jestem piękny, mądry, czy jedno i drugie".
A skąd chcesz te "dodatkowe" sztabki pozyskać?
Jakieś chrzczenie miedzi, żelaza, stali czy złota?
Miecz z takiego surowca będzie miał -10% do ataku czy jak?
Skoro do produkcji jednej sztabki żelaza potrzebne są 4 sztuki rudy żelaza do do produkcji 4 sztabek za jednym razem będzie potrzeba 16 sztuk rudy i ani jednej mniej.
JESTEM NA NIE
Pominę fakt, że rozmawiamy na totalnie inny temat ;)
Zauważyć należy, że gramy w grę strategiczną, wypadałoby więc mieć jakiś plan (zwany też strategią).
Jeśli upgrade'ujesz budynki bo akurat masz trochę surowców na zbyciu to szczerze gratuluję ułańskiej fantazji ;)
Uważam, że w związku z wprowadzeniem Podsumowania gospodarki zaplanowanie upgrade'ów całej linii produkcyjnej od jej "dołu" wymaga umiejętności obsługo kalkulatora w stopniu znikomie większym od wymaganego do ukończenia szkoły podstawowej.
Dodatkowo jest swoistego rodzaju karą konieczność stopowania lub burzenia lekkomyślnie upgrade'owanego budynku (ewentualnie buffowania całej linii produkcyjnej przed nim).
Powinno zostać tak, jak jest.
JESTEM NA NIE
Po raz kolejny
LUBIĘ TO
(pierwszy był o kościele i automatycznych buffach ;])
Koszyki cioci irmy ~!!!! :D
ankieta jest tendencyjna
To samo napisał zwolk kilka postów wyżej ;)
Spoiler