-
Konta są bez zmian , moi znajomi z gildii zaglądają na moją wyspę bufując koszami co się da bo wiele nie zostało po 5 dniach , kopalnie popadały , to samo pola co za tym idzie cały łańcuszek braków i lada chwila cała wyspa padnie gospodarczo . Problem leży w naszym logowaniu coś ewidentnie blokuje nam dostęp do naszych kont . Skoro nasi znajomi bez problemu mogą odwiedzać nasze wyspy znaczy nie są uszkodzone .
-
Tak wygląda moje logowanie:
http://files.tinypic.pl/i/00214/5zgfa90s84yg.jpg
Znajomi mogą wejść do mnie na wyspę.
-
1 załącznik(ów)
ja również mam problemy z zalogowaniem się do gry:( ileż można? :mad:
-
co do tego ze mapa nie jest uszkodzona mam watpliwosci bo do mnie naprzyklad nie da sie wejsc odrazu wszystkich wywala z gry :(
-
Ja mam tak samo jak Edziunia i jak ktoś próbuje wejść na moją wyspę to też go wywala z gry
-
Co się dzieje z tą grą :/ ?. Też mam taki błąd...
-
Widzę że się nie doczekamy odp.??? Najlepiej jest komuś napisać żeby założył 2 konto,tak? A co z naszymi dotychczasowymi lvlami, surowcami, budynkami itd? Tego nie kupuje i nie buduje się w ciągu kilku minut:( Ehhh czas chyba usunąć konto i daj sobie spokój z grą!
-
Witam, rowniez czekam na rozwiazanie problemu z uszkodzomym obszarem mapy... support oczywiscie milczy, a do gry od 2 dni nie moge wejsc...
-
Od 2 dni ? ... ja od tygodnia nie mogę przez ten błąd a sa tacy co i od 2 tygodni nie byli na swoich kontach .
-
witajcie w klubie uszkodzonego obszaru serwera od 2 dni nie mogę wejść na konto, masakra kilka nocy zarwane żeby przegrać z winy jakiegoś marnego serwera. W co jeszcze można pograć online. Oczywiście interesuje mnie strategia.