Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: nie moge wejść do gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

nie moge wejść do gry

witam.mogę się zalogować do gry ale jak chce wejść do gry to mam niebieskie tło i nic się nie dzieje albo to początkowe logowanie BB i załaduje się do końca ale do gry też nie mogę wejść????? to jest ich wina czy może ja coś popsułem???
    używam przeglądarki mozilli i nie działa, sprawdziłem na innej przeglądarce "internet explorer" i działa w czym jest problem ?
    Ostatnio edytowane przez wojewod ; 28.11.2012 o 12:35

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    niestety ich wina trafiles w uszkodzony obszar i teraz jedynie mozesz sie modlic by kiedys to naprawili. Nie jestes jedyna osoba z takim problemem ilosc z dnia na dzien sie powieksza niedlugo nikogo tu nie bedzie

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    to nie jest uszkodzony obszar ja mam tak samo nie moge sie zalogowac dochodzi do nowosci w grze czasem da sie kliknac ok i na niebieskim ekranie wisi .... i tak od 2 tygodni czyli od wprowadzenia nowych zadan .... obszar gry nie jest uszkodzony bo znajomi mi bufowali/bufuja zloto/egzo .... i nie ma zadnych problemow z wejsciem na wyspe do mnie

Osadnik Awatar LSI26
    Serwer
    Kolonia
    Mam tak samo od 5 dni na serwerze Kolonia , po logowaniu zostaje jedynie niebieski ekran , jedyne co słychać z gry to ćwierkające z dwu krotną prędkością ptaszki . Pisanie przez pomoc do suportu nic nie daje bo jak dotąd nie doczekałem się żadnej odpowiedzi . Gra się reklamuje bez przerwy w TV i innych mediach a support jest skandaliczny . Nie spotkałem się z grą w której trzeba było czekać na odpowiedź supportu (wsparcia) więcej jak 48h . Poniżej screen z zaistniałego błędu .

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    LSI26, czy wykonywałeś ostatnio zadanie "Elita"?

A pozostałe osoby bardzo proszę o dołączenie screenów, na których widnieje to co widzicie po "wejściu" do gry - z góry dziękuję.

Osadnik Awatar LSI26
    Serwer
    Kolonia
    Jak mi przypomnisz co było treścią tego zadania to może sobie przypomnę czy robiłem .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    u mnie chyba podobna sytuacja jak u LSI26 dlugo sie laduje tyle za na koniec pokazuje sie informacja o uszkodzonym obszarze

http://imageshack.us/f/266/uszkodzonyobszar.png/

Osadnik Awatar LSI26
    Serwer
    Kolonia
    yopiterku widzę ciebie też trafiło ... witaj w klubie grono graczy z uszkodzonym obszarem widzę się powiększa .

Czemu nie zaproponujecie graczom którzy utracili możliwość wejścia na swoje wyspy nowych kont które mogły by być kopiami tych utraconych ? Każda gra ma panel administracyjny gdzie administratorzy gry mają podgląd na wszystkie konta jak i na to co sie na tych kontach znajduje . Jeśli można tworzyć w pełni rozbudowane konta na serwerze testowym to za pewne można stworzyć również na zwykłym serwerze . Skoro nie jesteście w stanie naprawić błędu to chyba najlepsze rozwiązanie .

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    yopiter, problem występujący na Twoim koncie ma inne źródło - to tak zwana zablokowana strefa.

LSI26, problem z "niebieskim ekranem" jest - najprawdopodobniej - związany z Księgą zadań, jednak to wymaga jeszcze dodatkowej weryfikacji. Gdy tylko pojawią się nowe informacje w tej sprawie, od razu dam Ci znać.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    chcialoby sie powiedziec ze milo cie widziec LSI26 ale to by byla hipokryzja bo znacznie lepiej jest pogadac na szepcie w grze.
    niestety jak widzisz mnie to trafio co jak sie okazuje wielu graczy w tej grze.
    martwi mnie to ze nie znalazlem puki co zadnego posta ktory by informowal o tym iz komus ten blada naprawiono (poszukam wiecej)
    dzieki BB_xaar za krotka informacje na temat mojego problemu cieszy to ze jednak ktos czyta forum i info docieraja - niezmiernie bardziej mnie ucieszy jesli ten problem zostanie w miare szybko zalatwiony
    tutaj przychylam sie do propozycji kolegi LSI26 aby odtworzyc konta jako nowe dla tych co nie maja mozliwosci wejsc z powodu tegoz bledu.
    czasem zagladam na konto swoje na serwerze testowym i faktycznie widze ze taka opcja istnieje.
    napewno macie stan konta z przed awarii zapisany w bazie danych wiec nie powinno byc problemow.

na koniec dodam jedna niepokojaca informacje dla mnie sadzac po ilosci wpisow na forum oraz dat wpisow widze ze problem jest juz od dawna sygnalizowany - co mnie martwi ludzie juz po kielkanascie dni nie moga wbic na konto i nic sie nie zmienia... to faktycznie mnie bardzo zmartwilo
    konczac wpis na chwile obecna zaluje ze zalaczylem czarnych rycerzy tuz przed awaria nawet nie zdazylem wejsc na wyspe ...ciekawe jak to bedzie generalowie czekaja a ja sobie smigam po forum....

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów