Normalnie żal słuchać o tym co się dzieje w tej grze. Totalny bajzel i za to biorą pieniądze i to nie małe. Zaczynam się zastanawiać kiedy (i czy kiedykolwiek) BB wyjdzie z bety i ile będą kosztowały doładowania w wersji normalnej...
Wersja do druku
Normalnie żal słuchać o tym co się dzieje w tej grze. Totalny bajzel i za to biorą pieniądze i to nie małe. Zaczynam się zastanawiać kiedy (i czy kiedykolwiek) BB wyjdzie z bety i ile będą kosztowały doładowania w wersji normalnej...
W gildii Ven na Nowym Świecie są 2 przygody Czarni w których jest po 5-8 graczy...
Wygląda na to, że udało się zlokalizować źródło problemów związanych z przygodami (więcej uczestników niż pozwala na to dana przygoda) - poprawka powinna pojawić się już niedługo.
i co teraz zrobić każdy zaczął swoją przygode a wszyscy trafili na jedną mape odzyskam te przygodebo ani lota ani PD nie dostane
Zgłoszone przez 8 graczy i od 48h e-mail wyjątkowo milczy, nawet o weryfikacji zgłoszenia nie ma nic :)
Źródło znalezione, ale teraz ile czekania na naprawę, ja stoje zablokowany, bo ani do nikogo dołączyć nie mogę do przygody, ani zrobić nowej.
Ponadto jest sporo innych błędów w grze, które często także się pojawiają.
1. Resetujący się czat
2. Zacięcie czatu, brak jego odświeżania
3. Pobór co logowanie poranne surowców z magazynów, mimo ich produkcji i braku wstawianych ofert od 10 do 1000 sztuk znika o dziwo nie wiadomo gdzie. Dobra losowe, ale najszybciej widać na monetach, bo to każdy obserwuje.
4. Znajomości , po 2-3 osoby te same w znajomych, dublowanie listy gildii członków.
5. Niekończące się ładowanie rynku - wagi - klikam akceptuj ofertę, a to młóci i młóci z 30-50 minut i nadal nic i dopiero po zrobieniu RELOGA pokazuje się napis - wystąpił błąd ogólny.
6. Wojsko - ustawienie w garnizonie na przygodzie - wielokrotnie miałem tak, że ustawiłem wojsko w określone ilości jednostek, kliknąłem ok, lata klepsydra, znika, wojsko niby takie jak wprowadziłem, klikam atak , idzie atak, przychodzi raport a tam inne wojska niżeli te co ustawiłem.
Znalazłem, że często jest tak, że muszę z 5-10 minut odczekać lub wojsko w garnizonie 3-5 razy wprowadzać by załapało prawdziwe ustawienie jednostek.
To taka moja lista bugów z gry.
Jeden wielki bubel ta gra LUDZIE NAPRAWDE NIEINWESTUJCIE TU JUZ PIENIEDZY !!!
Wszystko na nas testuja... najprostszymi bledami sie nawet nie interesujac przez ktore ludzie stracili swoje konta!
W samej tylko u nas gildii liczacej 100 aktywnych czlonkow,na nowej ziemii - 4 wlacznie z zalozycielka stracilo przez przygode ''okradac bogatych'' swoje konta.
Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że błędy w handlu występowały już na testowym i mimo tego wprowadzono nowy handel ze znanymi błędami na normalne serwery.
A jutro wejdzie (o ile wejdzie) event i wtedy dopiero będzie masakra.
Powiem Ci pirotechnik tylko tyle, ze pewnie rowno z koncem czasu przygody Wasze konta przestana istniec, a osoba wypowiadajaca sie tutaj reprezentujaca BB bedzie owas wodzic, ze wkrotce wszystko naprawia. Pogodynka nie jestem, ale te prognozy na 100% sie sprawdza
to w takim razie dorbze ze ja nie kupuje przygod;) chociaz sprzedaje, ale czyste nie zaczete;) chociaz to dziwne bo po wystwieniu na handel przygoda znika z ekwipunku, wiec jak ja wystawic i jednoczesnie zaczac? chyba slaby hakier ze mnie
MardockM, konta nie "przestają istnieć" gdy skończy się czas przygody, proszę nie wprowadzać pozostałych osób w błąd.