Całkowicie nie tracę, ale poprzez lagi jakie panują to tracę, i akurat LVL nie ma tu nic do rzeczy, osadników robię i na bieżąco dodaje bo robię przygody i nie wyrabia mi Dom władyki tyle naprodukować. A złoże jakby nie patrzeć kończy się nagle ;] i nie jest to puste klikanie bo są tego efekty. Nie zaplanuje że puszcze geologa na marmur jak mam 50 bo nie znajdzie... Jak mam przewidzieć laga czy cokolwiek?? Ty przewidujesz? Chyba jesteś bogiem. Sorry ale raz na ruski to jest u Ciebie widocznie bo chyba spędzasz 24/7 w grze i nie masz życia prywatnego. Także wszystko jasne. Także nie odbiegaj tematem co do lvl i pustego klikania skoro jesteś 24/7 w grze to masz czas na klikanie co 5 sekund po całej mapie. I nie są Ci potrzebne żadne udogodnienia, ponieważ jesteś mądrzejszy niż gra. Larxand dobrze napisał widzisz tylko klikanie, proponuje Ci w takim razie ubezpieczyć obie ręce jak będziesz miewał bóle od "klikania". Chociaż będziesz miał satysfakcje że masz korzyści z klikania. A nie z przyjemności grania właśnie poprzez takie małe udogodnienia.
Przeszkdzało by mu bo by miał widoczną opcje i kusiła by go do zmniejszonego klikania. Zakręcił się wokół własnej IDEI "KLIKANIA"