mam podobny problem, nie wpuszcza mnie do kolejnej misji z jajkami, ale w zadaniach widzę kolejna planszę, tylko się nie otwiera. Co robić?
Wersja do druku
mam podobny problem, nie wpuszcza mnie do kolejnej misji z jajkami, ale w zadaniach widzę kolejna planszę, tylko się nie otwiera. Co robić?
chyba nie dadzą nam zrobić wszystkich zadań do końca i zabraknie nam jajek ;/
Ja mam taki problem, że jestem na ostatniej mapie. Zalazłem wszystkie jajka ale misja nie chce się zaakceptować, zgłosiłem to do supportu został mi jeszcze jeden dzień do ukończenia misji a z supportu wieje echem i chyba nadal w*******ają pączki, bo nikt nie odpisał. Misja mi się skończy i powiedzą że to moja wina... Jak zawsze...
Nie no ludzie robią nas w wielkiego balona i mają nas za przeproszenie w głębokiej du***!!! Ludzie nie mogą po kończyć przygód, ja np. w ogóle ich nie dostaje po 4 przestały przychodzić. Suport milczy chociaż już dwa dni temu pisałem i wczoraj do nich i zero odpowiedzi. Nawet nikt z administracji się tutaj nie wypowiada na ten temat. Po prostu żałosne.
Tez u mnie występuje ten problem informuje mnie że mam ostatnia misje do wykonania ale nie mam jej mapki w menu gwiazdy
Witam w klubie. U mnie dokładnie ta sama sytuacja po 6 misji. Wiadomość do supportu wysłana, ale z tego co widzę mogę co najwyżej spodziewać się ciszy z ich strony.
"W przypadku, gdy przygoda świąteczna została zakończona z powodzeniem, lecz mimo tego odpowiednie zadanie nie widnieje jako ukończone w Księdze Zadań, należy nabyć u Kupca tę samą przygodę, która jest niezbędna do ukończenia aktualnego zadania. Następnie należy ponownie ukończyć zakupioną przygodę – co powinno umożliwić kontynuację misji świątecznych.
Uprzejmię informuję, że na Toje konto wpłynęło 15 monet." taka wiadomość przyszła od suportu tylko,że to w moim przypadku nie zadziałało kupowanie przygód w sklepie ;]
Ja zrobilem wszystkie misje pisankowe a monety i ani widu ani słuchu nagrody ..
za monety się nie dostaje nagród radze uważniej czytać forum, ale nie martw się monety ci zwrócą