Wczoraj okolo godziny 18-tej wykonalem misje 6ta z eventu wielkanocnego i do tej pory nie dostalem następnej. Co robic?
edit1:
W akcie desperacji kupiłem misje 7-ma za monety w sklepie, jednak jajek nie dostałem
Zróbcie coś z tym !!
Wczoraj okolo godziny 18-tej wykonalem misje 6ta z eventu wielkanocnego i do tej pory nie dostalem następnej. Co robic?
edit1:
W akcie desperacji kupiłem misje 7-ma za monety w sklepie, jednak jajek nie dostałem
Zróbcie coś z tym !!
Ostatnio edytowane przez wojokret ; 13.04.2012 o 10:38
mam identyczna sytuacje, poszła wiadomość do supportu ale narazie zero odzewu ;/
no ja zrobiłęm tą 7mą ale dupa po znalezieniu wszystkich wrocilo jak zwykle do glownej mapy, i tu pisze że 7 nie zrobiona że znajdz pisanki, ale ja już nie mam tej mapy w menu gwiazdy żeby wejść w tą 7mą mape i tam jeszcze raz zrobić te pisanki!!!!!!!!!
mam dokladnie to samo co wyzej wymienione osoby
Tu czasami Admini coś psizą? Albo chociaż czytają te ***ane forum? !!!!
Mam identyczna sytuacje jak w 1 watku-i tez zero odzewu ze strony adminow,
48 h pózniej-dalej zero odzewu ze strony supportu i adminow-ogolnie lipa.
Ostatnio edytowane przez Martini30 ; 16.04.2012 o 22:56 Powód: CD problemow
ehhh chyba suport cierpi na powszechna teraz chorobę o nazwie mamtowdupizm. gdyby kurcze chociaż napisali " mamy buga przepraszamy robimy co możemy żeby go usunąć. " to człowiek by przynajmniej nie czuł się olewany.
Kurde, mam tą samą sytuacje, zwiesiło mnie po chyba 6-7 misji... misja została wczoraj wieczorem wykonana, a w dzienniku zadan mam 0/1, i zero misji w menu gwiazdy.
ja tez mam problem z 7 przygoda ale taki ze zrobiel te zadanie by mapke dostac, przyszedl mi mail i zaakceptowalem go ale mapki w gwiazdce nie ma