Mnie tez wywaliło a miałam nadzieje że już gra śmiga , wczoraj juz mi lepiej chodziło po 12
Wersja do druku
Mnie tez wywaliło a miałam nadzieje że już gra śmiga , wczoraj juz mi lepiej chodziło po 12
Słyszałem, że do każdego z nas zostali wysłani wolontariusze i będą nam usuwać wszystkiemu winne ciasteczka.
wywalka i nie mozna sie zalogowac :)dzien po naprawie ??????????????????
Ps.czyszczenie przegladarek nie pomaga a wyczyscilem 4 :)
Ale zaraz znowu dostaniemy instrukcje typu: "usuń ciasteczka".... Jest to pierwsza taka sytuacja, że na każdy problem w grze rada jest jedna, która notabene nie działa i tak.
[COLOR="rgb(0, 0, 0)"]No i znów się zaczęło, kupiłem mecz 4 przy próbie dodania armii wywaliło i już nie można wejść do gry!!! BB_xaar i cała reszta tępych "informatyków" pewnie na procesji właśnie, a po tym długi weekend mają tak, że do poniedziałku pograne. Wielki GÓW.. zrobiliście ostatnią przerwą techniczną. A ciasteczka i support który od niedzieli nie odpisuje możecie sobie w du.. wsadzić![/COLOR]
udalo sie zalogowac,ale tylko na minute :)
Ja napisałam wczoraj rano do suportu i odpisał mi komputer więc maja bardzo długi weekend więc sobie pograliśmy
Istne jaja miała być ,,cud naprawa '' a jak więcej luda jest na serwie to zaczyna się bajzel ..........
a ta cud naprawa była dlatego dzień wcześniej bo im się nie chciało w święto pracować!!!
Za bardzo chytrzy są i widać to teraz, bo serwery nie wyrabiają na tyle osób w grze.
czyszczę komputer regularnie CCCleanerem i nie pomaga, wczoraj od 23 do 2 problemy z logowaniem, dzisiaj od rana to samo, jak wejdę nic nie działa, nie widzę żeby coś było naprawione
Czy nie widzą że problemem jest nadmiar osób na serwie !!!! co za orły tam pracują ????
wywala przy każdej próbie dodania wojsk! jak by chcieli grę naprawić to by nie czekali na przerwę w nocy tylko w dzień robili bo co za różnica czy nie mogę się zalogować z powodu przerwy technicznej czy z powodu błędu w grze. Olewają nas i okłamują wszyscy z bb_xaar na czele. Ale najważniejsze to jakiś głupkowaty trailer umieścić zamiast się grą zająć!
Teraz już nawet zalogować się nie da.
No jo... To samo co wczoraj. Gratulacje. Czas abym i ja do supportu napisał. Ciekawe jaką dostane odpowiedź hihihi ^^
żadną:)
Kosze kosze - za friko 25 koszy, ktoś chętny ? :P
hahahaha
Uwielbiam gdy nie da się zalogować.
Na cholere te przerwy techniczne , jak jest coraz gorzej -- przygodę jedną już straciłem , przez te przerwy .
Nie dostaniesz, od tygodnia milczą i nic nie piszą na temat problemów technicznych. Boją się przyznać, że tak naprawdę nie wiedzą co się dzieję i nie mają pojęcia jak to naprawić. A te obiecywanie przez Xaar'a że gra już będzie działać dobrze jest niepoważne. Jak można obiecać coś co i tak wiadomo z góry, że się nie uda?Cytat:
No jo... To samo co wczoraj. Gratulacje. Czas abym i ja do supportu napisał. Ciekawe jaką dostane odpowiedź hihihi ^^
Dobra nie ma co.. Może dostaniemy jakąś rekompensatę. np 20 piłek ^^
Czy my kiedys pogramy????
Dalej kicha
i znowu co chwilę wywala serwer Nowa ziemia :(
BubelByte_Xaar może zamiast wstawiać *****ne trailery wziąłbyś się ***u wreszcie do roboty w pozwolił nam grać bez problemów technicznych co? bo już ****icy można dostać !!!
Dobra spokój. Wydałeś coś na klejnoty, że się tak denerwujesz.?... Ja tak i już się od wczoraj wku....rzam.. ..
Tak dokładnie nie można sie zalogowac nawet . Kicha niesamowita !! kiedy to się skończy ???
No pięknie każda próba wejścia do przygody kończy się powrotem na stronę Główną a wczoraj było już tak pięknie
Dodam tez ze Komputer mam wyczyszczony maksymalnie wiec nie chce widzieć postów typu wyczyść pamięć podręczna itd :(
Zaczynam zalowac wydanych pieniedzy na ta gre i to nie jest zadna proba wplyniecia na Administracje problem trwa zbyt dlugo ( jesli trwalo by to tydzien nie byloby w tym nic dziwnego ale to juz prawie 3 tygodnie )
Jesli problem nie zostanie rozwiazany To nie dlugo bedziecie pewnie musieli " rozwiązać , zamknąć" serwer Nowa Ziemia bo gracze nie wytrzymają takiego traktowania
i systematycznie zaczną odchodzić z tej gry a chyba o to wam nie chodziło
Wiec Brac sie do roboty a nie Balować !
Wczorajsza przerwa koserwacyjna miała przynieść rozwiązanie naszym problemom ale jak narazie problem występuje dalej,znowu nie można wejść do gry i znowu wuwala komunikat o odświeżeniu strony...Dzięki BB
cyt:"Informacja dla graczy z serwera Nowa Ziemia:
jak doskonale wiecie, ostatnio na Waszym serwerze gra była utrudniona: czasami nie dało się wejść na obce wyspy (znajomi, przygody), czasami gra traciła połączenie z serwerem (wywalenie z gry, prośba o przelogowanie), a czasami cały proces logowania nie działał tak jak powinien. Wygląda na to, że udało się nam odnaleźć źródło problemu. Z przykrością informuję, że na chwilę obecną, możemy działać tylko doraźnie, skuteczne rozwiązanie będzie mogło zostać wprowadzone dopiero podczas najbliższych prac konserwacyjnych.
Cotygodniowe prace konserwacyjne są zazwyczaj przeprowadzane w czwartki, jednak w tym tygodniu konserwacja polskiej wersji gry odbędzie się już jutro (środa).
Chciałbym prosić o jeszcze trochę cierpliwości i zapewnić, że dołożymy wszelkich starań, by ww. utrudnienia zniknęły z serwera Nowa Ziemia.
BB_xaar"
hmm_jestem wielce ciekawy co teraz nam odpowie administrator?
odechciewa się grać... od kilku dni uda mi się na chwilę wejść z samego rana - po to by zaraz mnie wywaliło, a potem przez kilka godzin nie da się w ogóle wejść do gry, bo ta cholerna kolejka logowania się nie uruchamia! Po co było tyle osób wpuszczać na serwer, skoro nie jest w stanie funkcjonować poprawnie przy takim obciążeniu?
aha - ostatnia konserwacja nic a nic nie zmieniła :/
Konserwacja nie mogła nic zmienić skoro maja takich informatyków którzy zegarka na forum nie umieją nawet przestawić:D
Zespół BlueByte do jasnej cholery!
Czy Wy nie widzicie dlaczego ludzie tak bardzo się denerwują?
Nie chodzi tylko o sam fakt, iż nie da się zalogować na serwer.
Gdyby to była gra klasyczna, nie online, istniałyby save'y - ludzie mieliby to w 4 literach. Poczekaliby aż problem zostanie usunięty i kontynuowaliby grę.
Tymczasem struktura gry thesettlersonline oraz wszelkich płatności z nią związanych opiera się o to, że sprzedajcie czas.
Jak mają się teraz czuć gracze którzy wydali prawdziwe pieniądze by coś uzyskać w tej grze, a dokładnie mówiąc skrócić czas oczekiwania na rezultat swoich działań?
Co z tego, że przyspieszyli sobie gospodarkę skoro od wielu wielu dni, przez Wasze błędy i złe decyzje, gracze Ci tracą coś co kupili?
Czy naprawdę wydaje się Wam że jak sypniecie 20 wirtualnymi piłkami to ludzie nadal będą wydawać realne pieniądze?
Zaufanie to jest coś co bardzo ciężko odbudować i właśnie je straciliście u wielu graczy.
w ciągu minuty wysłałem 3 zgłoszenia do supportu, byłem 273, 282, 308. ładnie kilkadziesiąt zgłoszeń na minutę a oni to D.U.P.I.E mają!
taki sam typ serwera maja anglicy -testowy ale on chodzi szkoda ze nie mozna przechodzic z serwera na serwer tak jak to mozna robic w innych grach
proponuje zasypać support zgłoszeniami, może jak im padnie serwer to się w końcu za robotę wezmą