podsypać Ci jutro? niektórych wpuszcza na wyspy ale nie na przygody a innych wpuszcza wszędzie
Wersja do druku
Do gry nie da rady wejść od wczoraj ale promocja na klejnoty jest , żałosne.....
I kolejne premium zmarnowane... Chyba, już trzeba się żegnać z Setkami, skoro Ubisoft praktycznie upadł. Żałosne śmiechy, że dopóki wczoraj dało się zalogować, to pierwsza wiadomość na głównej była o ostatniej aktualizacji, a odkąd nie da się zalogować, topka jest o Happy Hour na klejki XD
Vegecioocha, Malami133, Maggie_111, wpuszcza Was? Jeśli tak, to rzućcie mi - z łaski swojej - raz na jakiś czas dowolną premkę na uprawy. Resztę wyspy olejcie i skupcie się na uzbieraniu dosypek na swoje uprawy, bo jeśli jakimś cudem, to ruszy, to zaraz może być znowu na odwrót z możliwością logowania :)))
PS Of course, jeśli uda się wejść na moją wyspę
Potwierdzam do żadnej osoby która wywaliło nie da się wejść.
Mnie też wczoraj wywaliło jak miałem lecieć na przygodę A na Ł i nie mogę wejść do siebie jak ktoś może dajcie jakąś premkę na uprawy oddam jak wejdę
Mogliby nas przenieść na serwer, który działa, bo tylko Dolinę Odkrywców co chwile wywala xD
A może to Ich sposób na pozyskanie klejnotów.... Gracze będą okno wydarzenia klejnotami otwierać.....