Aktualizacja: Serwery 06 oraz 07 będą niedostępne do godziny 15:00 CET uff chyba została im już tylko moja gwiazda.
Wersja do druku
Aktualizacja: Serwery 06 oraz 07 będą niedostępne do godziny 15:00 CET uff chyba została im już tylko moja gwiazda.
Napisaliby w końcu, że dzisiaj nie włączą, przynajmniej nie wchodziłbym co godzinę na stronę.
wietrzę niemiecki spisek... taaak? nas, polskich patriotów?! wojna!... niech sobie tylko przypomnę, gdzie kałasza zakopałem...
Wątek dotyczył problemu z zalogowaniem, który spora część graczy miała 04-07 stycznia (3 dni). A Wy ciągniecie odliczanki po poślizgu raptem 8 godzin. Ech :)
Do 15?? moze od razu podajcie jakiś realny termin to nie trzeba tu bedzie zagladac :)
To nie spisek, to moje kanapki z serem... a prosiłem żeby brać...;/
Co ja tu robię?
A premka leci i przepada bezpowrotnie :/
A Penelopa jak zawsze życzy nam milej gry :P Do zobaczenia w weekend :) może może... ;-)
taaaaaa nic nie narozrabialam i znowu grac nie mozna :p dopiero co czekalam dwa dni :ppp
Oj tam marudzicie dadzą mega rekompensate w postaci kosza egzo i dosypki marmuru, a jak będziemy mieć farta to jeszcze ze 2 STOPy i będzie po sprawie:)
test na prawdziwego przyjaciela: zamknąć teściową, żonę i psa w bagażniku i na drugi dzień otworzyć... tylko jedno się ucieszy na Twój widok - to jest Twój prawdziwy przyjaciel;)...
za trzy dni skończy się ta konserwa i nas tam wpuszczą... zobaczymy, kto jest prawdziwym przyjacielem setek;)...
A moim zdaniem powinniśmy być wdzięczni BB, zobaczcie ile rzeczy możecie zrobić w domu, pójść na zakupy albo porozmawiać z dawno zapominanymi domownikami ;)
Walory przedłużonej przerwy technicznej:
- wyrzuciłem śmieci,
- zrobiłem babkę ziemniaczaną,
- ugotowałem zupę pomidorową,
- kupiłem pieczywo,
- naprawiłem dwie szuflady,
- wymieniłem zamek w drzwiach,
- zamonotwałem kontakt w sypialni,
- nakarmiłem kota,
- wziąłem prysznic,
- A do wszystkiego - oddałem pracę zaliczeniową, osobiście na uczelni, oddalonej o niecałe 20km od mojego domu,
- i napisałem walentynkowy wierszyk kobiecie.
Wniosek: Ta gra strasznie dezaktywuje naszą egzystencje, he he he, to kliknę F5, może już działa :-)
Aktualizacja: Serwery 06 oraz 07 będą niedostępne do godziny 17:00 CET? I'm waiting!
Aktualizacja: Serwery 06 oraz 07 będą niedostępne do godziny 15:00 czasu polskiego.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Haha poważnie? :D
Czyli zdążę odkurzyć mieszkanie.
Ostatnie 5 minut by coś pożytecznego zrobić ;-) hehehe
Aktualizacja: Serwery 06 oraz 07 będą niedostępne do godziny 15:00 czasu polskiego.
Kto da więcej?
Czy słyszę 16:00 ? ;)
Obstawiam, że 16 to dość nierealny termin :P
nie lepiej by było aby gra była włączana 3 razy na dobę po 2 godz wszyscy by wiedzieli jak ustawić program dnia a i BB by miało czas na konserwy
No to mamy 15.01 i Połączenie nie powiodło się - gratulacje dla BB
do 19,00 może się uda
Do 19 to ja panele w pokoju ułożę.
serewr 6i7miałebyc dostepne o godz 15:00 w dalszym ciagu nie moge się zalogować(:
Ruszyła maszyna
Działczy wszyscy do gry raz dwa trzy!
No nie wierzę :P Działa :D
Choć zaraz pewnie wylecimy z powodu przeciążenia serwera :P
Działa
ekran wczytywania gry ciekawe czy pójdzie
Huraaaa 2 kusze za dzienne logowanie, od 7:00 walczyłem o nie z myszką.
Ale kto odpala premke czy coś na styk wiedząc że będzie większa konserwacja eh