Strona 50 z 52 PierwszyPierwszy ... 40 48 49 50 51 52 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 520

Wątek: Problem z logowaniem

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez migacz85 Zobacz posta
    Jakbyś nie ograniczał oferty to byś już ich dawno nie mial i bysmy teraz grali
    Oj tam... nie dało sie zrobić 1k za rybę... teraz to co innego jak nam już w końcu w poniedziałek odpalą serwery...

sarenka_bambi
    A premka leci i przepada bezpowrotnie :/

Osadnik Awatar Elantra
    Serwer
    Złota Góra
    A Penelopa jak zawsze życzy nam milej gry :P Do zobaczenia w weekend może może... ;-)

Początkujący Osadnik Awatar filifiona
    Serwer
    Złota Góra
    taaaaaa nic nie narozrabialam i znowu grac nie mozna dopiero co czekalam dwa dni pp

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Oj tam marudzicie dadzą mega rekompensate w postaci kosza egzo i dosypki marmuru, a jak będziemy mieć farta to jeszcze ze 2 STOPy i będzie po sprawie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

:)

Cytat Zamieszczone przez Milady84 Zobacz posta
    Oj tam marudzicie dadzą mega rekompensate w postaci kosza egzo i dosypki marmuru, a jak będziemy mieć farta to jeszcze ze 2 STOPy i będzie po sprawie
    pełne szaleństwo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    test na prawdziwego przyjaciela: zamknąć teściową, żonę i psa w bagażniku i na drugi dzień otworzyć... tylko jedno się ucieszy na Twój widok - to jest Twój prawdziwy przyjaciel...
    za trzy dni skończy się ta konserwa i nas tam wpuszczą... zobaczymy, kto jest prawdziwym przyjacielem setek...

Sunx
    A moim zdaniem powinniśmy być wdzięczni BB, zobaczcie ile rzeczy możecie zrobić w domu, pójść na zakupy albo porozmawiać z dawno zapominanymi domownikami

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Sunx Zobacz posta
    A moim zdaniem powinniśmy być wdzięczni BB, zobaczcie ile rzeczy możecie zrobić w domu, pójść na zakupy albo porozmawiać z dawno zapominanymi domownikami
    Przez 2h nie było internetu. Wyszłam z pokoju i spotkałam moją rodzinę. Chwilę porozmawialiśmy i wiesz co? To całkiem fajni ludzie.

Osadnik Awatar THEBADDEST
    Serwer
    Złota Góra
    Walory przedłużonej przerwy technicznej:
    - wyrzuciłem śmieci,
    - zrobiłem babkę ziemniaczaną,
    - ugotowałem zupę pomidorową,
    - kupiłem pieczywo,
    - naprawiłem dwie szuflady,
    - wymieniłem zamek w drzwiach,
    - zamonotwałem kontakt w sypialni,
    - nakarmiłem kota,
    - wziąłem prysznic,
    - A do wszystkiego - oddałem pracę zaliczeniową, osobiście na uczelni, oddalonej o niecałe 20km od mojego domu,
    - i napisałem walentynkowy wierszyk kobiecie.

Wniosek: Ta gra strasznie dezaktywuje naszą egzystencje, he he he, to kliknę F5, może już działa :-)

Aktualizacja: Serwery 06 oraz 07 będą niedostępne do godziny 17:00 CET? I'm waiting!
    Ostatnio edytowane przez THEBADDEST ; 21.01.2016 o 15:51

Strona 50 z 52 PierwszyPierwszy ... 40 48 49 50 51 52 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów