No na czarcim działa i konto odblokowane, na razie...
Wersja do druku
No na czarcim działa i konto odblokowane, na razie...
Jestem po 5 dniach na swojej wyspie!!
Chyba przez miesiąc nic nie przestawię.
Nie przestawisz, bo nie można przestawić.
Przynajmniej u mnie - możliwość ta jakby została wyłączona.
oki działa a co z kalendarzem? otwierać za swoje? no mi brakuje 2 lodowych i jednej rezydencji na 4 lev.
Ja dostałem to co przestawiłem i postawiłem i mnie wywaliło czyli rezydka i lodowa od supportu, a kalendarz za swoje - kleje zrówci BB na pewno - xaar pisął na testowym.
Zamiast cofnąć tą zmianę z przesuwaniem budynków, to teraz się męczą i wprowadzają poprawki.
WYŁĄCZCIE TEN "COOLDOWN" I WSZYSTKO WRÓCI DO NORMY !!!!
Wszystko działało poprawnie do czasu, jak zaczęliście mieszać z przesuwaniem budynków.
Nie wiem jak u innych ale u mnie od kilkunastu minut nie działają przynajmniej 3 rzeczy:
- nie można wejść w opcje żadnego budynku z magazynem i domem władyki włącznie - brak reakcji na kliknięcie
- przy stawianiu nowego budynku nie podświetlają się miejsca gdzie ten budynek można postawić
- jak już się kliknie rozpoczęcie budowy to brakuje zwyczajowego zaznaczenia miejsca w którym powstaje nowa budowla
Po przelogowaniu wróciło do normy.
Ok wyspa jako takto śmiga...Xaar czekamy na rekompensaty, napiszesz coś o tym czy olewka ?
i jeszcze jadno czy MOD Magenta poniesie jakies konsekwencje w zwiazku z usuwaniem postow i calych watkow dotyczacych zablokowanych wysp?
mam screna i jak znowu post zostanie usuniety pisze juz nie do polskiego suportu tylko wyzej
dentol, aby móc poruszyć kwestię ewentualnych prezentów za zaistniałe utrudnienia, najpierw trzeba się upewnić, że rozwiązanie działa. Najprawdopodobniej ocena wprowadzonego rozwiązania nastąpi już to jutro. :)
Wondrak, jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia co do pracy moderatorów, możesz napisać o tym do Supportu (Jak skontaktować się z Supportem?). Komentowanie pracy moderatorów na forum/czacie stanowi naruszenie obowiązujących zasad, więc należy tego unikać. Jeśli znika "cały wątek", ma to zazwyczaj na celu oczyszczenie go z nieodpowiednich wypowiedzi (np. posty z wulgaryzmami).
hjkrsettlers, pozwolę sobie ponownie napisać, że forum/czat to nie miejsce na takie komentarze. Jeśli masz jakieś zastrzeżenia co do moderacji, proszę napisać bezpośrednio do Supportu.
hjk, wejdź na stronę główną i sobie przeczytaj co tam jest napisane. Święta idą - wesoły masz być :D
Moze jak ja napiszę to zrozumiesz.
Moderator moderuje FORUM, lub czat w grze(gracz->forum<-moderator, gracz -> czat <- moderator). Xar tylko przekuje nam informacje od BB(kierunek info BB->gracz). Wszelkie zastrzeżenia kierujesz do supportu(gracz -> gra <- support).
Jeśli jest jakaś akcja społeczności TSO i prośba ogólna to pewnie można się próbować z Xarem skontaktować w imieniu grupy graczy(społeczności TSO). Ale problemy, które są przypadkami odosobnionymi kieruje się do supportu.
Kiedy to gracze w końcu skumają.
Wszyscy poniekąd maja rację ale co z naszymi rekompensatami? Koniec z nerwami mam nadzieję , idą święta a Mikołaj niech już do nas nie przychodzi z takim prezentem. Pozdrawiam wszystkich co byli razem ze mną zablokowani.
Rekompensaty rekompensatami. Ale chociażby wzmianka na stronie głównej w rodzaju "Przepraszamy wszystkich graczy za powstałe z naszej winy utrudnienia itp" bo gdyby faktycznie nie ta gorąca dyskusja wiekszości to juz puszczały nerwy to pewnie dalej bylibyśmy zablokowani.
1. Ripcord - nie byłem zablokowany, jakoś się nie "obłowiłem". Może nie umiem korzystać z takich okazji, a może nie chcę (moja sprawa).
2. Co do usuwania postów/wątków (i co do nie dopuszczania nowych) - MOD powinien mieć OBOWIĄZEK poinformować o powodach dla których to zrobił. Wiadomością (Powiadomieniem). Raz że by się ciut napisał i po entym usunięciu zastanowił, dwa - musiał by pomyśleć, bo zostawiał by ślad swej działalności.
Pisze, bo w Dziale Twórczość Graczy mój wątek nie tyle skasowany jest, co w ogóle nie opublikowany... -bez wulgaryzmów, bez epitetów - zwykła mała historyjka/bajka którą podzielić się chciałem (w klimacie TSO oczywiście).
[QUOTE=BB_xaar;128993]dentol, aby móc poruszyć kwestię ewentualnych prezentów za zaistniałe utrudnienia, najpierw trzeba się upewnić, że rozwiązanie działa. Najprawdopodobniej ocena wprowadzonego rozwiązania nastąpi już to jutro. :)
Wondrak, jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia co do pracy moderatorów, możesz napisać o tym do Supportu (Jak skontaktować się z Supportem?). Komentowanie pracy moderatorów na forum/czacie stanowi naruszenie obowiązujących zasad, więc należy tego unikać. Jeśli znika "cały wątek", ma to zazwyczaj na celu oczyszczenie go z nieodpowiednich wypowiedzi (np. posty z wulgaryzmami).[/QUOTE
tego nie mozna juz inaczej okreslic jak BRAK SŁÓW posty byly usuwane tylko z jednego powodu domagania sie jakiejkolwiek informacji czy to od suportu czy moderatora , ale lepiej bylo sprawe wyciszyc usuwajac posty i watki te ktore nie zawieraly ŻADNYCH wólgaryzmow, naprawde ŻAL mi co nie których
To jakiś żart?
http://images65.fotosik.pl/473/ab1715926529c162m.jpg
5 dni bez gry wioska leży i ...nie bede kończył bo musiałbym użyć wulgaryzmów i byłby pretekst żeby usunąć cały wątek.
Wiecie co jest w tym najlepsze że prezenty dostali wszyscy, czyli ci co byli zablokowani w tym i Ja nie dostalismy nic za 6 dni awarii! !!!
o to juz lepiej wygląda
http://images65.fotosik.pl/473/cac74615772309e6med.jpg
Hmmm, potraktujmy to jako rekompensatę za brak możliwości przenoszenia budynków. Jest wyłączona u wszystkich.
A rekompensatę za brak dostępu (osobiście mnie nic do niej, bo awarii jak pisałem nie miałem) BB powinno rozesłać zainteresowanym osobno.
Ps. Widzę że tak się dzieje :). W końcu jakaś normalna reakcja BB.
ja rozumiem , że to rekompensata za 5-6 dniową nieobecność w evencie a straty własne support będzie rozpatrywał indywidualnie
Jak dla mnie rekompensata jest w porządku. Są klejnoty na otwarcie okienek, jest 7 dni premium, a co do strat w prezentach - to się da nadrobić, do końca eventu dużo czasu.
Cześć ludziska, kórzy jak ja się 5 dób denerwowali ;)
Jak dla mnie ta druga wiadomość kończy temat - dzięki BB. W sumie jestem w szoku, że dobrze to kończycie.
najlepszym się zdarza
Tylko obecnie nadal nie można przesuwać budynków :/ wyłaczone zupełnie... ciekawe na jak długo :/
ja nadal bez rekompensaty :(
No to dzisiaj dostaliśmy rekompensatę -> http://scr.hu/109n/j4hts
Oni nas chcieli rozśmieszyć czy co?
Jeśli zadowla was ta śmieszna rekompensta to zostawie to bez komentarza...popytałem kilku znajomych ile prezentów "uciułali" przez ten okres to te 50 mogą sobie...liczby te były 4 cyfrowe po kupieniu magazynu...żenada.
no wg mnie to min 50 prezentow powinno przypadac na kazdego grubasa posiadanego x dni straty ....... bo 50 na spokojnie grubas przyniesie
do tego dziennie 10 za zadanie ...
handel jest niewymierny i zawsze mozna nadgonic ....szczegolnie ze teraz prezenty sa tansze
7 dni premium - fair ....
klejki - fair ...
zapewne wielu i tak by tego w tym czasie nie osiagnela , bo czesc ludzi nie miala premium a teraz ma na 7 dni , tym wlasnie napewno nie zal , bo jak sie dobrze pommysli to mozna ladnie na tym zarobic ... premiowcom przynajmniej sie strata wyrownala
PS , ja bylem zablokowany tylko 2h , wiec nie mam o co krzyczec , wyrazam tylko swoja opinie :)
Dlaczego ja nie dostałem rekompensaty ???
3 RAZY miałem zablokowaną wyspę na kilkanascie godzin !!!
Byłbym wdzięczny jakby np. Xaar podał do kiedy będą wysyłane rekompensaty za brak możliwości gry. Miały być wysyłane wczoraj a ja do dziś nie dostałem ;p