ma ktos poradnik na przyjaciol, w ktorym monza sie pozbyc wl? albo w innej przygodzie?:)
Wersja do druku
ma ktos poradnik na przyjaciol, w ktorym monza sie pozbyc wl? albo w innej przygodzie?:)
@ling @balek jak chcecie się pozbyć wybornych to weźcie sobie dowolnąprzygodę w której traci się łuczników (zwykłych) i wyślijcie w ich miejsce wybornych. poza tym zadanie jest zaliczone gdy będziesz miał w posiadaniu to wojsko na swojej wyspie (przynajmniej u większości graczy zalicza).
mała prośba do czytających. potrzebuję informację o nagrodach za te zadania:
•Sojusz
•26 - 35 lvl
nagroda: ???
Uzyskaj od znajomego premie dla swoich budynków (półmiski ryb) w liczbie 50szt.
Wyprodukuj przynajmniej 7000 szt. pokarmu dla ryb.
•Pokłosie
•26 - 35 lvl
nagroda: ???
Wydaj 2500 szt. węgla z magazynu.
Wytrenuj w koszarach daną liczbę konnych: 80.
Jak ktoś wie proszę napisać tu, albo na PW albo poprzez wiadomości w grze (serwer Kolonia - Jerry1981).
Z góry dziękuję.
to wiem;p
a mi za pierwszym dało 700 grani w azylu heh, nie wiem czy to ma wpływ ale zakończyłem przygodę 3h przed końcem
Ja też za pierwszym razem trafiłem granit, tylko, że 600. W końcu musiał mi wejść granit, bo robiłem chyba z 3 przygody wcześniej, dodatkowo kupiłem 2 dropy i za każdym razem bale albo saletra.
Wie ktoś może kiedy dokładnie jest koniec zadania?
28koniec normalnie był planowany + tydzień.
Ja mam 33lvl i mam jeszcze zad. 9:"NIEWIELKA ODMIANA" kup przynajmniej 500szt monet chandlując z innymi graczami i wytrenuj w koszarach daną liczbę ochotników 360.
i w 10 zad. jest ukończyć przygodę Mroczni kapłani i uzyskać przynajmniej 200szt granitu w przygodzie mroczni kapłani
czyli jak dobrze liczę to 7 marca o 24:00 koniec . czy ktoś z supportu może to potwierdzić ?
Masz informacje na stronie logowania przecież, tu nikt z supportu raczej nie zagląda.
Ja bym obstawiała że będzie do 1:30 dnia 7 marca, bo wtedy jest początek przerwy konserwacyjnej.
chciałbym się dopytać o zadanie 9 (level 36-45) wg spisu min. z pierwszego postu, jest tam mowa o wytrenowaniu (posiadaniu) WŁ. Czy te posiadanie oznacza że przed rozpoczęciem zadania (na przykład jeszcze w trakcie zadania 7) mogę mieć już WŁ i zostaną oni zaliczeni?
manikosek, jeśli chcesz potwierdzenie supportu to musisz samemu do nich napisać. oficjalne info jest w oficjalnych komunikatach na forum / stronie głównej a tego typu eventy zawsze trwajądo konserwy. godziny 'uruchomienia' konserwy są nieco płynne i wachają się tak +- przynajmniej pół godziny od czasu podanego dzień wcześniej w oficjalnym ogłoszeniu (zazwyczaj 1:30-7:00)
,,1 Zadanie - Wyslij specjaliste na krotkie poszukiwania (błąd - chodzi o srednie poszukiwania), aby zdobyl 200 szt. desek z drewna " tak, tylko, że zmienili już tłumaczenie i co z tego bo jak wysyłam na średnie poszukiwania to i tak nie znajduje. A słyszałam, że czas tych zadań jest ograniczony więc jak mamy je wykonywać skoro "ktoś" źle tłumaczy. Jak już robicie gre to chociaż porządnie! Jestem wkurzona bo ile można robić jedno zadanie to raz, a dwa często spotyka się błędy np. jak daje się premię znajomym to nie jest że trzeba dać kosz, tylko np kosz, a "np" to nie to samo to musisz. To już wiem, ale niech robią normalne tłumaczenia!
czy ten azyl działa poprawnie?
5 razy jako nagrodę dostałem tytan i nawet 1 granitu
A co to za problem zdobyć tyle mieczy? Chyba jak ktoś nie dba o gospodarke,nie ma znajomych tylko nabija lewel może mieć problem z takim zadaniem. Często w banitach po 1700mieczy żelaznych na slot się dostaje. Bez przesady ,bo akurat to zadanie jest ok. nie wymaga losowości. Nagroda cenna to nie może być za darmo. Za to kulture wypowiedzi mógłbyś poprawić.
a wie ktoś jakie są zadania 9i10 w przedziale 26-35?
Właśnie się zastanawiam, jak dojdę to napisze ;D
Witam
To ja mam problem z tym zadaniem mam 35 lvl i same blokady w tym zadaniu moge zrobic tylko pierwsza czesc reszte zadan jest u mnie w klodkach? czy moze mi ktos powiedziec co w takim przypadku mozna zrobic?
NA pewno ktoś lepiej doradzi, jak najedziesz na kłódkę nic się nie zapala? żadnej podpowiedzi?
zrób pierwszą część zadania druga powinna się odblokować.
Nie wiem co kto Tobie robi,ale piszesz jak prostak. W zadaniu otrzymuje się 500klejnotów, które zbiera się 11tygodni z codziennych logowań, do tego budynek/budynki specjalne. Nikt tego nie rozda za nic nie robienie. Pewnie dla Ciebie wydać 200kamienia odpowiednim zadaniem by było. Wystarczy miecze od znajomych pożyczyć, skoro nie jesteś w stanie nazbierać. Jedyną wpadką są zadania losowe.
Lubię prostaków, piszą prosto i mają proste zasady. Fakt troszkę mnie poniosło, ale naprawdę nie lubię chodzić po prośbie, (sorki za skojarzenia itp) uważam jednak, że troszkę w tej grze powinny być lepiej przemyślane reguły przydzielania nagród za poszczególne zadania. Dające szansę gry w strategię a nie spełniania kaprysów .... wolę nie kończyć.
9 zadanie: 500 monet kupić i wyszkolić 360 ochotników
No i proszę, nici z pożyczki.
Ale teraz wiadomo czego się trzymać, ktoś może 10 robił?
10 zadanie: 750 wiader wody wydać i 200 granitu z mrocznych
Prostak to człowiek prymitywny, niekultutalny ,a nie mający proste zasady.
Zadanie oferuje bardzo cenne nagrody stąd trzeba się wysilić przy robieniu. Jeśli ktoś ma problem ze zdobyciem tylu mieczy to nie zasługuje na nagorde. I niech gra w sposób tradycyjny, omijając zadanie.
Dzięki wielkie Piotrze.
A co do prostaków.... szkoda czasu na te dyskusje, ale niech będą prymitywni i niekulturalni ale czymże świat byłby bez nich hahahahhaaaa. (i mają proste zasady!)
A co do cytatów.... każdy zainteresowany tą dyskusją, potrafi posłużyć się tym środkowym kółeczkiem na myszce hahahahahaaa -w sposób tradycyjny hahahhahaaa
To jest wiadome, że nie ma nic darmo, ale niech będzie z sensem.
Dobra Chłopie, coś Ty redaktor Nie, czy niespełniony polityk?
Jeśli nie możesz ogarnąć (zrozumieć) że się wściekłem, na pewne zasady rządzące w tej grze to sorry Winnetou.
Lubisz się wgryzać w drobiazgi to idź na psychologię, coś sobie udowodnisz. (Przepraszam psychologów)
Zbierać- zbieram spoko loko, mało razy spotkałeś się z bezsensownymi zagrywkami w tej grze?
Wystarczy zwykła kultura.Nie trzeba być nikim kogo wymieniłeś. Wściekaj się w swoim zaciszu,bo to publiczne forum, gdzie czytają je ludzie również bardzo młodzi.
O yes Master hahahaaaaaa będę pamiętał...
mozna dac zwyklych
robie już 5 raz wyspę piratów i ani szt granitu
Mam 36lvl. Właśnie z trudem zaliczyłem przygodę Banici po tygodniu wcześniejszych przygotowań. Jak dla mnie to nie realne całe zadanie zrobić.
A o to w tak sposób zakończyłem zadanie całe 4 wiatry - 10 zadanie - przygoda starzy przyjaciele i zdobycie 400 granitu w tym:
http://i.imgur.com/IAjQrPCs.jpg
Ogólnie idea zadań fajna ale zdobywanie czegokolwiek konkretnego w przygodzie to już masakra :)
"Bardzo oplacalne" robie juz 10 raz Azyl bo nie moge zdobyc granitu :/
Sami zaraz dogonię Ciebie, jutro 5 podejście, co tam że już 40k koników glebe gryzie oO
No ja za 3 a brat za 4 matczyną miłością dostaliśmy granit, więc zmieliliśmy razem 53k koni. Na szczęście po 3 atakach z zaskoczenia mamy zadanie ukończone.
Zadanie Cztery Wiatry ukończone, diamenty i silos zdobyte:)