Witam.
Dziś rozsyłane były maile z kodem promocyjnym na 500 klejnotów i kilkoma dodatkami. Wiele osób, które rejestrowały się przez facebooka nie dostało maila z kodem. Czy kody wysyłane są partiami o różnych porach, czy to jakiś błąd?
Wersja do druku
Witam.
Dziś rozsyłane były maile z kodem promocyjnym na 500 klejnotów i kilkoma dodatkami. Wiele osób, które rejestrowały się przez facebooka nie dostało maila z kodem. Czy kody wysyłane są partiami o różnych porach, czy to jakiś błąd?
Ja rowniez nie dostalem maila z kodem (jak zadnego poprzedniego maila)
A troche szkoda 500 klejek :(
A co z logującymi się przez facebooka?
Witam.Również brak maila z kodem.
Ja dostałem ale był w spamie.
brak maila.
Loguje się przez FB, brak maila. W spamie nic nie ma.
Ja rowniez loguje sie fb. Maila nie dostalam. Spam sprawdzony rowniez. Jakies sugestie?
Nadal nie ma żadnego maila. Czy wiadomo coś w tej sprawie?
Ja akurat dostałam kod. Ale też ciekawi mnie, wg jakich kryteriów kody te były przyznawane. Z opisu wynika, że kod miałby wiązać się z jakąś przerwą w grze, opuszczonym eventem. Fakt, miałam w ostatnim roku parę kilkudniowych przerw, może to wystrczyło. Jednak znam też osoby, które są w grze kilka razy dziennie, codziennie (i dostały kod) oraz takie, które miały przerwy, czasem dłuższe niż moje (a kodu nie otrzymały). Więc jak to właściwie jest? BB_Teromort, może się wypowiesz?
Też brak maila z kodem.
Ja loguje sie codziennie i maila dostalem. Nie loguje sie przez FB wiec moze to jest to kryterium wysylania maili. Osoby ktore loguja sie przez FB moze powinni sprawdzic posty na settlerowskim profilu FB. Ja tego nie zrobie bo nie mam konta na FB.
Czy sie rejestrowali przez FB czy przez maila, nie powinno robić różnicy. A gracz to gracz nie ważne jak sie zarejestrował i każdy powinien dostać maila. Też loguje sie codziennie a nie dostałem go.
Kod przyszedł na adres który podałem do rejestracji chociaż dawno zmieniłem i używam innego do logowania.
Wiele osób ciągle używa tego same maila od rejestracji, a mimo to kod nie przyszedl.
Też brak maila z kodem.
Czyli mogę wysnuć wniosek że osoby które rejestrowały się przez maila są uprzywilejowane? Gramy razem z mężem on przez maila ja przez fb i mąż dostał kod, mimo tej samej aktywności. Więc nie rozumiem na jakiej zasadzie były one przyznawane bo ze względu na ilość dni na pewno nie.
@doradz,
zgaduje... ze nie masz racji, bo ja mam zaznaczona opcje i nic nie dostalem ;)
Kurcze....to niech inni zgadną :P
Brak maila mimo że nic nie zmieniałem a loguję się przez uplay a nie fb :)
Tyle w temacie. Śmieszna polityka firmy. Pewnie znowu coś poszło nie tak jak być powinno i próbują sie bronić w inny sposób.Cytat:
Niedawny newsletter
Drodzy Gracze!
Mamy Szczęśliwego odkrywcę, umiejętność Szczęśliwy kilof, a teraz trafił nam się szczęściarz listonosz!
Niedawno rozesłano newsletter zawierający kod. Wiadomość powinna była trafić do graczy, którzy od dawna nie odwiedzali swojej wyspy. Opuszczeni osadnicy wysłali więc wiadomości, by zachęcić swych Władyków do powrotu i wzięcia wyspy we władanie.
Jednak psotny listonosz miał inny pomysł: Dlaczego nie wysłać wiadomości do tylu Władyków, ilu się da? Jak pomyślał, tak zrobił, ale nie przewidział, że skończy mu się papier, przez co nie każdy otrzymał wiadomość. Listonosz otrzymał reprymendę i przeprosił za swe zachowanie.
Zachęcamy wszystkich, którzy otrzymali wspominaną wiadomość, do dzielenia się upominkami ze znajomymi, by dotarły do jak największej liczby osób!
Życzymy udanego weekendu!
Wasz zespół “The Settlers Online”
Ehhhh tez mi sie wydaje ze mialem zmienianego maila ale niestety nie pamietam jaki byl wczesniej
To kod nie jest unikatowy?Cytat:
Zachęcamy wszystkich, którzy otrzymali wspominaną wiadomość, do dzielenia się upominkami ze znajomymi, by dotarły do jak największej liczby osób!
czyli BB teraz znow nabierze wody w usta, kodow juz nie dosla, bo po co (ludzie nie kupia klejow na zetony) a modowie znow beda strzelac banami na czatach, bo BB ma zawsze racje :/ smutne troche takie zazynanie legendy i fajnej gry
też nie dostałam i gdyby napisali "sorry mamy problem..." to bym się nie wkurzyła ale tekst z listonoszem- porażka
Rowniez kodu nie dostalem ale zglosilem do supportu i dostalem troche lepsza odpowiedz. Sa problemy z wysylaniem, przepraszamy
w tymze samym mailu odsylaja do watku na forum, gdzie nagle milosiernie nam zamilkly pan Moderator kaze sie dzielic. po prostu zenada. na moje pytanie, czy beda rowni i rowniejsi, czy moze dosla brakujace (lub anuluja nadmiarowe) kody pani z supportu zamikla rowniez. najlepiej udawac, ze problemu nie ma.
Narobili bigosu i teraz powinni wyjść z tego z twarzą, a nie po prostu olali część graczy.
ha ha ha ha śmieszne.... skoro powinni dostać wszyscy to dlaczego tak nie jest? Dyskryminacja... kurde piszę do supportu po moje 500 kleju :)
Teraz powinni dać ogólno dostępny kod (np. na facebooku) dla tych co nie wprowadzali kodu, bo nie otrzymali go. Zamiast teraz takie cyrki odstawiać, chyba że to miało na celu zwiększenie zainteresowania aktywnoscią na forum i supporcie.
Nie no wcale mnie nie zdenerwowali ...
ha ha ha ha ta bajeczka z listonoszem jest wprost oszałamiająca.... u mnie jak listonosz zawinił to prawie do więzienia poszedł... a tu takie cyrki... brawo.. :)
ja też nadal cisza na poczcie.
jak nadal cisza to nie liczcie ze dostaniecie
http://forum.thesettlersonline.pl/th...257#post184257
a po napisaniu do suportu odsylaja tez do tej wypowiedzi na forum wiec kicha nie ma sprawiedliwosci w tej grze
tez nie dostalem kodu ....
Ja tam maila dostalem, mimo ze gram caly czas. Przykro mi ze tylko wybrancy (jak ja) dostali taki prezent. BB dalo ciala na calej linii. I do tego ten bezczelny post wspomniany chociazby przez Shadow_mk powyzej. Szczesliwy listonosz to on nie jest, raczej oferma losu. Powinni sie uderzyc w piers i doslac reszcie kody z takimi samymi nagrodami. Trzymam kciuki ze jednak dostaniecie maila z kodem (bynajmniej nie na 100szt drewna i 50 kartek papieru)...
Nie ma co marudzić; ktoś dostał ktoś nie dostał - takie życie; przecież to Polska :)