-
Interface wiadomości
Tak na wstępie - czy ktoś zauwarzył jaki ładny gołąbek zdobi każdą wiadomość...
mi się bardzo podoba......
Ale chciałem napisać sugestię
powinno się - wnóż by należało, uwazam - dodać imię odkrywcy do wiadomości
chodzi mi osytuację gdzie dostejemy wiadomość o skarbach jakie przytachał ze sobą odkrywca [czy 'grubas' jak go niektórzy gracze nazywają]
jest info o premiach czy umiejętnościach odkrywcy, a ja osobiście wolałbym jego imię - szybciej się człowiek połapuje którego na ile wysłać, sam system imiennictwa nie działa do końca bo w grze odkrywca traktowany jest jako ikona, a jego znaleźiska losowane są przez inny całkiem skrypt... ale jeśli da się w wiadomości napisać jakie premie to chciałbym zobaczyć też imię...
czy to dałoby się zrobić.... czy ktoś juz miał taki pomysł???
-
Strasznie zakręcony ten post:) Ale jestem za podawaniem imienia odkrywcy, który wrócił z poszukiwań. Czasem bez tego ciężko porównać prace różnych odkrywców powracających w podobnym czasie. Gołąbka nawet nie zauważyłam, patrzę na to co przyniósł:)
2 połowa pytań to jakoś bez urazy ale nie zrozumiała dla mnie jest:
- mam już 50lv i nie często wysyłam Odkrywców - co ma 50 lvl do odkrywców? Aktywni wysyłają, nieaktywni nie wysyłają i tyle.
- resetowałem drzewo umiejek odkrywcy już więcej niż x1 - co to ma do imienia odkrywcy, indywidualna sprawa i po co tym zaciemniać główny temat?
- chcę by odkr potrafił dboać o wysę np za diamenty, albo lepiej za umiejki - zbadaj n włości [!] - proszę o przetłumaczenie tego na polski:)
- chciałbym aby geolodzy też mogli znajdować złoża za monety - np przez 1 lub 3 dni za 1000 mg - geolodzy cały czas znajdują złoża i to za darmo! :)
- co do ostatnich 2 to już były z tym związane ankiety.
-
Wątek niezgodny z regulaminem. Ankieta powinna dotyczyć stricte interfejsu wiadomości jak w temacie.
Każdy z pomysłów powinien być zaopatrzony w osobną ankietę.
Temat zamykam,
Mod Victoria