Zobacz wyniki ankiety: Pomysł jest... zaznacz kilka

Głosujących
6. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • podoba mi się

5 83.33%
  • nie chcę

2 33.33%
  • nie rozumiem

1 16.67%
  • nie czytamwiadomości w grze

1 16.67%
  • nie podoba mi się gołąbek

2 33.33%
  • bardzo podoba mi się gołąbek

2 33.33%
  • mam już 50lv i nie często wysyłam Odkrywców

1 16.67%
  • resetowałem drzewo umiejek odkrywcy już więcej niż x1

1 16.67%
  • chcę by odkr potrafił dboać o wysę np za diamenty, albo lepiej za umiejki - zbadaj n włości [!]

1 16.67%
  • chciałbym aby płacono specjalistom monetami gildii, nie daj boże jakąś nową rzeczą/walutą/sposobem

2 33.33%
  • chciałbym aby geolodzy też mogli znajdować złoża za monety - np przez 1 lub 3 dni za 1000 mg

2 33.33%
  • w akademii lub specjalnym budynku chcę ustawiać tryb walka/obrona - na koloniach

1 16.67%
  • nie podoba mi się system kolonii

2 33.33%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Interface wiadomości

Osadnik Awatar fenixpiotr
    Serwer
    Kolonia

Interface wiadomości

Tak na wstępie - czy ktoś zauwarzył jaki ładny gołąbek zdobi każdą wiadomość...
    mi się bardzo podoba......

Ale chciałem napisać sugestię
    powinno się - wnóż by należało, uwazam - dodać imię odkrywcy do wiadomości
    chodzi mi osytuację gdzie dostejemy wiadomość o skarbach jakie przytachał ze sobą odkrywca [czy 'grubas' jak go niektórzy gracze nazywają]
    jest info o premiach czy umiejętnościach odkrywcy, a ja osobiście wolałbym jego imię - szybciej się człowiek połapuje którego na ile wysłać, sam system imiennictwa nie działa do końca bo w grze odkrywca traktowany jest jako ikona, a jego znaleźiska losowane są przez inny całkiem skrypt... ale jeśli da się w wiadomości napisać jakie premie to chciałbym zobaczyć też imię...

czy to dałoby się zrobić.... czy ktoś juz miał taki pomysł???
    +A+M+D+G+

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Strasznie zakręcony ten post Ale jestem za podawaniem imienia odkrywcy, który wrócił z poszukiwań. Czasem bez tego ciężko porównać prace różnych odkrywców powracających w podobnym czasie. Gołąbka nawet nie zauważyłam, patrzę na to co przyniósł
    2 połowa pytań to jakoś bez urazy ale nie zrozumiała dla mnie jest:
    - mam już 50lv i nie często wysyłam Odkrywców - co ma 50 lvl do odkrywców? Aktywni wysyłają, nieaktywni nie wysyłają i tyle.
    - resetowałem drzewo umiejek odkrywcy już więcej niż x1 - co to ma do imienia odkrywcy, indywidualna sprawa i po co tym zaciemniać główny temat?
    - chcę by odkr potrafił dboać o wysę np za diamenty, albo lepiej za umiejki - zbadaj n włości [!] - proszę o przetłumaczenie tego na polski
    - chciałbym aby geolodzy też mogli znajdować złoża za monety - np przez 1 lub 3 dni za 1000 mg - geolodzy cały czas znajdują złoża i to za darmo!
    - co do ostatnich 2 to już były z tym związane ankiety.
    Ostatnio edytowane przez Milady84 ; 01.04.2015 o 00:15

Banned
    Serwer
    Nowy Świat
    Wątek niezgodny z regulaminem. Ankieta powinna dotyczyć stricte interfejsu wiadomości jak w temacie.

Każdy z pomysłów powinien być zaopatrzony w osobną ankietę.
    Temat zamykam,
    Mod Victoria

Uprawnienia umieszczania postów