Po jaką cholerę wprowadziliście to okienko z nowymi ofertami u kupca.. Jak ktoś chce to se tam zajrzy i sprawdzi.
Jeśli komuś to przeszkadza to głosuj!
Wersja do druku
Po jaką cholerę wprowadziliście to okienko z nowymi ofertami u kupca.. Jak ktoś chce to se tam zajrzy i sprawdzi.
Jeśli komuś to przeszkadza to głosuj!
niech to usuną!
Jestem ZA usunięciem, ale jak znając życie, te okienko już nie zniknie, gdyż jest ono w pewnym sensie wyskakującą reklamą. To tak, jakby powiedzieć administratorowi innego serwisu żeby usunęli reklamę bo jak ktoś będzie chciał, to zajrzy do sklepu. W każdym bądź razie wątpię w to, aby BB się na to zgodził.
dajcie w sklepie opcje do kupienia ... ''pozeracz okienka'' moze byc nawet za 200-500 klejnotow .... poswiece te tygodnie logowania by sie tego pozbyc
Precz z tym czyms
No opanujcie się ludzie - cieszcie się że nie ma wnerwiających reklam pod postacią ciągle wyskakujących okienek - a to jedno które dotyczy wyłącznie samej gry i to tylko po zalogowaniu, to pikuś :)
Gdyby w tym okienku były jakieś promocje albo oferty specjalne no to ok. Ale to okienko nic nie wnosi do gry. Temat popieram i zgadzam się z poprzednikami. A co do komentarza Hakardrag.
Nie zgodzę się z Tobą. Tu nie chodzi że to jest aż tak bardzo uciążliwe ale owe okienko nic nie wnosi do gry. To tak jak poszedłbyś do hipermarketu i przed wejściem obowiązkowo musiałbyś ochrzanić pracowników że wywalają ci bilbord pod nogi z losowymi produktami i cenami które nawet nie są w promocji. A ty nawet nie masz pieniędzy bo idziesz tylko do kumpla który właśnie rozbił obóz przy stoisku alkoholowym.Cytat:
No opanujcie się ludzie - cieszcie się że nie ma wnerwiających reklam pod postacią ciągle wyskakujących okienek - a to jedno które dotyczy wyłącznie samej gry i to tylko po zalogowaniu, to pikuś
Zedytuje. Albo inaczej. Wchodzisz do sklepu i kilka osób stoi z bilbordem i mówi kup teraz kup teraz, po co masz iść do sklepu jak możesz kupić to już teraz, i nie możesz ich olać bo musisz za każdym razem ich spławić aby iść dalej.
Wiecie po co to jest bo ja wiem zeby ludzie niechcacy cos kupili wiem bo sam kupilem przez to ze okno pare razy mi sie pokazuje
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 09.01.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos