Po jaką cholerę wprowadziliście to okienko z nowymi ofertami u kupca.. Jak ktoś chce to se tam zajrzy i sprawdzi.
Jeśli komuś to przeszkadza to głosuj!
Tak, wnerwia mnie bardzo
Nie, to super pomysł to okno i lubię je ciągle zamykać
Nie wiem o co chodzi
Po jaką cholerę wprowadziliście to okienko z nowymi ofertami u kupca.. Jak ktoś chce to se tam zajrzy i sprawdzi.
Jeśli komuś to przeszkadza to głosuj!
niech to usuną!
Jestem ZA usunięciem, ale jak znając życie, te okienko już nie zniknie, gdyż jest ono w pewnym sensie wyskakującą reklamą. To tak, jakby powiedzieć administratorowi innego serwisu żeby usunęli reklamę bo jak ktoś będzie chciał, to zajrzy do sklepu. W każdym bądź razie wątpię w to, aby BB się na to zgodził.
dajcie w sklepie opcje do kupienia ... ''pozeracz okienka'' moze byc nawet za 200-500 klejnotow .... poswiece te tygodnie logowania by sie tego pozbyc
No opanujcie się ludzie - cieszcie się że nie ma wnerwiających reklam pod postacią ciągle wyskakujących okienek - a to jedno które dotyczy wyłącznie samej gry i to tylko po zalogowaniu, to pikuś![]()
Gdyby w tym okienku były jakieś promocje albo oferty specjalne no to ok. Ale to okienko nic nie wnosi do gry. Temat popieram i zgadzam się z poprzednikami. A co do komentarza Hakardrag.
Nie zgodzę się z Tobą. Tu nie chodzi że to jest aż tak bardzo uciążliwe ale owe okienko nic nie wnosi do gry. To tak jak poszedłbyś do hipermarketu i przed wejściem obowiązkowo musiałbyś ochrzanić pracowników że wywalają ci bilbord pod nogi z losowymi produktami i cenami które nawet nie są w promocji. A ty nawet nie masz pieniędzy bo idziesz tylko do kumpla który właśnie rozbił obóz przy stoisku alkoholowym.No opanujcie się ludzie - cieszcie się że nie ma wnerwiających reklam pod postacią ciągle wyskakujących okienek - a to jedno które dotyczy wyłącznie samej gry i to tylko po zalogowaniu, to pikuś
Zedytuje. Albo inaczej. Wchodzisz do sklepu i kilka osób stoi z bilbordem i mówi kup teraz kup teraz, po co masz iść do sklepu jak możesz kupić to już teraz, i nie możesz ich olać bo musisz za każdym razem ich spławić aby iść dalej.
Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 08.01.2014 o 15:02
Wiecie po co to jest bo ja wiem zeby ludzie niechcacy cos kupili wiem bo sam kupilem przez to ze okno pare razy mi sie pokazuje
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 09.01.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos