Zobacz wyniki ankiety: Czy chcesz zlikwidowania tego okna??

Głosujących
81. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, wnerwia mnie bardzo

67 82.72%
  • Nie, to super pomysł to okno i lubię je ciągle zamykać

9 11.11%
  • Nie wiem o co chodzi

5 6.17%
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Nowe okienko PRECZ!!!!!

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra

Nowe okienko PRECZ!!!!!

Po jaką cholerę wprowadziliście to okienko z nowymi ofertami u kupca.. Jak ktoś chce to se tam zajrzy i sprawdzi.

Jeśli komuś to przeszkadza to głosuj!

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    niech to usuną!

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

GrzechuGrek
    Jestem ZA usunięciem, ale jak znając życie, te okienko już nie zniknie, gdyż jest ono w pewnym sensie wyskakującą reklamą. To tak, jakby powiedzieć administratorowi innego serwisu żeby usunęli reklamę bo jak ktoś będzie chciał, to zajrzy do sklepu. W każdym bądź razie wątpię w to, aby BB się na to zgodził.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    dajcie w sklepie opcje do kupienia ... ''pozeracz okienka'' moze byc nawet za 200-500 klejnotow .... poswiece te tygodnie logowania by sie tego pozbyc

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Precz z tym czyms

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No opanujcie się ludzie - cieszcie się że nie ma wnerwiających reklam pod postacią ciągle wyskakujących okienek - a to jedno które dotyczy wyłącznie samej gry i to tylko po zalogowaniu, to pikuś

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Gdyby w tym okienku były jakieś promocje albo oferty specjalne no to ok. Ale to okienko nic nie wnosi do gry. Temat popieram i zgadzam się z poprzednikami. A co do komentarza Hakardrag.
    No opanujcie się ludzie - cieszcie się że nie ma wnerwiających reklam pod postacią ciągle wyskakujących okienek - a to jedno które dotyczy wyłącznie samej gry i to tylko po zalogowaniu, to pikuś
    Nie zgodzę się z Tobą. Tu nie chodzi że to jest aż tak bardzo uciążliwe ale owe okienko nic nie wnosi do gry. To tak jak poszedłbyś do hipermarketu i przed wejściem obowiązkowo musiałbyś ochrzanić pracowników że wywalają ci bilbord pod nogi z losowymi produktami i cenami które nawet nie są w promocji. A ty nawet nie masz pieniędzy bo idziesz tylko do kumpla który właśnie rozbił obóz przy stoisku alkoholowym.
    Zedytuje. Albo inaczej. Wchodzisz do sklepu i kilka osób stoi z bilbordem i mówi kup teraz kup teraz, po co masz iść do sklepu jak możesz kupić to już teraz, i nie możesz ich olać bo musisz za każdym razem ich spławić aby iść dalej.
    Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 08.01.2014 o 15:02

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Wiecie po co to jest bo ja wiem zeby ludzie niechcacy cos kupili wiem bo sam kupilem przez to ze okno pare razy mi sie pokazuje

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez mxxx3 Zobacz posta
    Wiecie po co to jest bo ja wiem zeby ludzie niechcacy cos kupili wiem bo sam kupilem przez to ze okno pare razy mi sie pokazuje
    Rzuc list do supportu, ze chcesz zwrot klejnotow za to, bo kupno nie bylo planowane

PS. Okienko precz, popieram postulat.

Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 09.01.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Uranos

Uprawnienia umieszczania postów