20-lecie EVENT , problem z rankingiem
Szanowni gracze tak jak informowałem na g-1 prosze o nie dyskutowanie narazie na ten temat na g-1 czy na pomocy by nie wprowadzac paniki wsrod graczy ktore jedyne informacje czerpią z tych kanałów i rozsadne komentarze tutaj na forum.
W zwiazku z zaistniałym problemem z rankingiem wpadła mi do głowy luźna i troche przerażająca aczkolwiek mająca sens myśl.
Patrzcie, zliczane były nawet balony W PRODUKCJI, a zaraz jak osiągnelismy cel razem z nimi wliczonymi, zaczal sie krzyk zeby przerywać produkcje, i co wtedy jezeli zliczyło wszystkie balony, również te które BYŁY w lini produkcyjnej, cel osiągniety, ale chwile potem ludzie masowo zaczeli wycować reszte balonów z listy produkcyjnej, więc MOŻLIWE JEST (nie pewne) że zostały podliczone równiez te z listy, system przyjął cel osiągnięty jednak DO ODŚWIEZENIA rankingu zostało jeszcze sporo czasu wiec jest mozliwe ze choc system zablokował opcje robienia kolejnych balonow i ich przekazywania, ODJĄŁ jednoczesnie spowrotem balony wliczane z listy produkcyjnej a w takim wypadku ... coz moglismy oszukać system bądź znaleść jakąś luke w skrypcie co w ostatecznym rozrachunku moze powodowac taka a nie inna sytuacje w rankinku, co gorsza 100% mozemy juz wcale nie uzyskac. Pozdrawiam i licze na reakcje BB badz modów z garścią informacji, mam nadzieje obalających moją teorie.