Krótko i na temat, tak jak w ankiecie. Chodzi mi oto żeby zablokowane okno nie znikało podczas: przejścia do innej strefy, wyjścia z gry, ponownym kliknięciu na ikonę danej zakładki.
Wersja do druku
Krótko i na temat, tak jak w ankiecie. Chodzi mi oto żeby zablokowane okno nie znikało podczas: przejścia do innej strefy, wyjścia z gry, ponownym kliknięciu na ikonę danej zakładki.
Dobry pomysł. Jestem w trakcie odbudowywania kilkudziesięciu pól i studni, otwieram okno menu budowli, przypinam go i ustawiam w wygodnym dla mnie miejscu. W międzyczasie wysyłam wojsko na przygodę. Jak wchodzę na mapę przygody celem sprawdzenia pozostałego czasu dojścia, po powrocie na wyspę główną uprzednio przypięte okno menu budowli znika. I nie są to ustawienia startowe, bo mapa nie jest wyśrodkowana na dom władyki tylko na widok, z którego opuszczaliśmy mapę przechodząc do przygody.
Co do wyjścia z gry to bym nie szedł aż tak daleko, niech sobie wtedy załaduje wygląd startowy. Ale przejście do innej strefy czy ponowne kliknięcie ikony menu budowli nie powinno zamykać przypiętego okna.