Zobacz wyniki ankiety: Czy popierasz możliwość zablokowania okien na stałe?

Głosujących
8. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

8 100.00%
  • Nie

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Zablokowanie pozycji okna

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Zablokowanie pozycji okna

Krótko i na temat, tak jak w ankiecie. Chodzi mi oto żeby zablokowane okno nie znikało podczas: przejścia do innej strefy, wyjścia z gry, ponownym kliknięciu na ikonę danej zakładki.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dobry pomysł. Jestem w trakcie odbudowywania kilkudziesięciu pól i studni, otwieram okno menu budowli, przypinam go i ustawiam w wygodnym dla mnie miejscu. W międzyczasie wysyłam wojsko na przygodę. Jak wchodzę na mapę przygody celem sprawdzenia pozostałego czasu dojścia, po powrocie na wyspę główną uprzednio przypięte okno menu budowli znika. I nie są to ustawienia startowe, bo mapa nie jest wyśrodkowana na dom władyki tylko na widok, z którego opuszczaliśmy mapę przechodząc do przygody.

Co do wyjścia z gry to bym nie szedł aż tak daleko, niech sobie wtedy załaduje wygląd startowy. Ale przejście do innej strefy czy ponowne kliknięcie ikony menu budowli nie powinno zamykać przypiętego okna.
    Ostatnio edytowane przez zwolk ; 24.04.2013 o 13:39

Uprawnienia umieszczania postów