moj syn po zmianie sposobu logowania niemoze zalogowac sie na konto niepamieta swojego adresu E-mail czy ktos pomoze
Wersja do druku
moj syn po zmianie sposobu logowania niemoze zalogowac sie na konto niepamieta swojego adresu E-mail czy ktos pomoze
O ile nie mamy na forum jakiejś wróżki, to jedynym sposobem będzie kontakt z supportem.
a jak sie z nimi skontaktowac moze jakis adres?
Mail do supportu: account.support@thesettlersonline.pl
Obawiam się jednak, że żeby system przyjął zgłoszenie, musi być ono wysłane z maila który jest powiązany z jakimś kontem w grze. Można próbować np. wysłać komuś maila z poziomu forum (po wejściu na profil użytkownika jest opcja "Wyślij email") i po tym próbować zidentyfikować skrzynkę która jest przypięta do konta w grze.
Jest bardzo prosta metoda. Konto w grze i tu na forum sa powiazane i w profilu masz podany swoj adres mailowy, wystarczy poszukac.
Wejdz w swoj profil - ustawienia - edytuj adres i tam masz podany aktualny adres
Zwolk Ty jesteś geniuszem, autor wątku napisał że nie pamieta adresu mailowego na jaki zostało założone konto, wiec podałam mu sposob w jaki może sobie przypomniec. Więc o co Ci chodzi??
Chodzi mi o to, że jak ktoś nie pamięta adresu mailowego to nie będzie go w stanie sprawdzić na swoim profilu, bo nie może się do niego zalogować. Może spróbuj się wylogować i wtedy szukaj swojego maila w ustawieniach swojego profilu. Powodzenia życzę.
I to nie autor wątku nie pamięta swojego maila, tylko jego syn, który jak widać nie ma dostępu ani do gry ani do forum skoro prosi rodzica żeby poszukał pomocy na forum.
a ja moge sie logowac pod poczta i pod starym nickiem :D nie ma roznicy :P
witam moje konto znikło wystartowało od nowa z 36 poziom jest poziom 1 i wsystko znikło...