moj syn po zmianie sposobu logowania niemoze zalogowac sie na konto niepamieta swojego adresu E-mail czy ktos pomoze
moj syn po zmianie sposobu logowania niemoze zalogowac sie na konto niepamieta swojego adresu E-mail czy ktos pomoze
O ile nie mamy na forum jakiejś wróżki, to jedynym sposobem będzie kontakt z supportem.
a jak sie z nimi skontaktowac moze jakis adres?
Mail do supportu: account.support@thesettlersonline.pl
Obawiam się jednak, że żeby system przyjął zgłoszenie, musi być ono wysłane z maila który jest powiązany z jakimś kontem w grze. Można próbować np. wysłać komuś maila z poziomu forum (po wejściu na profil użytkownika jest opcja "Wyślij email") i po tym próbować zidentyfikować skrzynkę która jest przypięta do konta w grze.
Jest bardzo prosta metoda. Konto w grze i tu na forum sa powiazane i w profilu masz podany swoj adres mailowy, wystarczy poszukac.
Wejdz w swoj profil - ustawienia - edytuj adres i tam masz podany aktualny adres
Ostatnio edytowane przez Fleotria ; 12.04.2013 o 11:32
Zwolk Ty jesteś geniuszem, autor wątku napisał że nie pamieta adresu mailowego na jaki zostało założone konto, wiec podałam mu sposob w jaki może sobie przypomniec. Więc o co Ci chodzi??
Chodzi mi o to, że jak ktoś nie pamięta adresu mailowego to nie będzie go w stanie sprawdzić na swoim profilu, bo nie może się do niego zalogować. Może spróbuj się wylogować i wtedy szukaj swojego maila w ustawieniach swojego profilu. Powodzenia życzę.
I to nie autor wątku nie pamięta swojego maila, tylko jego syn, który jak widać nie ma dostępu ani do gry ani do forum skoro prosi rodzica żeby poszukał pomocy na forum.
Ostatnio edytowane przez zwolk ; 12.04.2013 o 12:59
a ja moge sie logowac pod poczta i pod starym nickiemnie ma roznicy :P
witam moje konto znikło wystartowało od nowa z 36 poziom jest poziom 1 i wsystko znikło...