Psioczycie i narzekacie tylko !!!!
Jak tak Was czytam...to niby dorośli ...a jak małe dzieci. Poważni jesteście?? No sami sobie zadajcie to pytanie "Czy ja jestem powazny/a ?"
Myśleć...ludzie myśleć !!! Najeżdżacie na modów..na xaara...a co oni mogą? Nic!! O modach nawet nie wspomnę bo to rzeczywiście pionki którzy sie upajają szczyptą władzy w wirtualnym świecie.(a ze na swojej drodze maja mnóstwo toli to swoją drogą)
Xaar może jedynie coś tam zasugerować...a robić musi, to co karzą mu szefowie. Myślicie, ze te śmieszne rekompensaty za lagi to jego wymysł? Bądźcie poważni. Jeżeli juz chcecie wieszać psy to wieszajcie je na firmie!
Z drugiej strony tam w Niemczech po co sie maja spinać, zatrudnić więcej ludzi lub płacić więcej ludkom w suporcie (tydzien juz czekam na odpowiedz), starać sie itd. jak głupi polaczek i tak będzie grał i tak.
Moi drodzy..grałem juz w nie jedną gre...i zdradzę wam tajemnice. Zadna gra nie jest grą...do końca zycia :) W związku z tym co wyprawia sie na serwerze... (lagi, brak możliwości zalogowania....uszkodzone obszary serwera)w związku z tym, że coraz wiecej osób w wielu wątkach deklaruje, że przestają grać doszedłem do takiego samego wniosku. Przecież nie bede grał w TSO do konca życia, szkoda nerwów. Zainwestowałem sporo kasy..ale juz dość. Już dość na mnie zarobili. Zapewne zarobili by więcej gdyby nie te ostatnie jaja na serwerze a z paromiesięcznego doświadczenia wnioskuje, ze lepiej nie będzie. Po co mi sie zatem męczyć? Czym wcześniej tym lepiej. Niech tam już w reklamach telewizyjnych łapią następnych "jeleni"
Pozostającym w grze "twardzielom" szczerze zycze śmigającego serwera, co by grubasy przynosili wam same rare przygody i kupy mennic na wyspie - pracujących pełną parą oczywiście.
pozdro all
peace
zajadek