-
Podsumowanie produkcji
Witam!
Przeleciałem tematy i nie wpadł mi żaden podobny w oko. Mój pomysł to zaimplementowanie czegoś w rodzaju kalkulatora produkcji (nie podam linków bo to by była kryptoreklama), który na bieżąco podawałby jakie ilości dóbr wszelakich są produkowane w danej jednostce czasu. Przy okazji np: wyczerpania złoża odpowiednio dopasowywałby informację, podobnie byłoby w przypadku korzystania z zasobów z magazynu. Gra ma wewnętrzny dostęp do tych informacji, więc jest to chyba zbiorczo możliwe.
W całość zapewne trzeba by włożyć sporo pracy, więc np miesiąc takiego "premium" opłacany byłby klejnotami.
Co o tym myślicie?
-
To chyba źle "przeleciałeś tematy", bo taki pomysł pojawia się średnio co tydzień, jeśli nie częściej.
-
Jak wejdziesz na główną stronę gry i najedziesz na czwartą z kolei wiadomość "Blue Byte Backstage po angielsku", obejrzysz dodany tam film, to dokładnie mówią i pokazują że pracują nad czymś takim i w najbliższym czasie powinno się pojawić w grze.
-
1. Przeczytaj Pamiętnik Developera
2. Zapoznaj się z regulaminami a w szczególności Regulamin tego działu
Temat chyba do zamknięcia.
-
Brak ankiety - zamykam.
Proszę zapoznać się z Regulaminem działu "Pomysły i sugestie" a następnie założyć nowy temat.
Poradnik "Jak dodać ankietę?".