-
Anty ban za Diamenty
Przydał by się możliwość kupienia w sklepiku za diamenty antybana, bądź drożej odbanowania czatu-handlu np, albo gry/konata za bufowanie bądź doładowywanie jednym, czterem.
Na pewno wielu graczy było by tym zainteresowanych, jak można obierać cala zabawę z tej gry.
XoXo
-
Niestety, istnieje coś takiego jak równość wobec prawa. "Bogaty" czy "biedny", dostaje bana za to samo. A ty chciałbyś, żeby bogaci, tj. ludzie, którzy za realną kasę są "bogaci" w grze dzięki klejnotom, byli zwalniani z odpowiedzialności za swoją infantylność bądź świadome łamanie zasad gry.
Nic z tego. Cwaniaczki niech się zachowują, a nie próbują przekupywać.
-
A po co jest ta gra dla firmy? żeby było na świecie równo i sprawiedliwie czy żeby żeby zarabiać pieniądze?
-
Niektórzy by sięnie wypłacili w tej grze :P
-
Buhaha już to widzę jak bany lecą za byle co tylko by ktoś za odbanowanie zapłacił,zastanów się człowieku zanim coś napiszesz.
-
Jak dostajesz bana to trudno, może Cie to czegoś nauczy, ale kupowanie anty-bana to jakiś żart. Żeby dostać bana na globalu to trzeba się postarać, sam byłem upominany przez modów bo po to są, ale jak uważasz siebie za niewiadomo kogo i ignorujesz ich pracę to życzę Ci samych banów.
-
fajny pomysł :)
kupuję trochę kryształków - i mogę np. parę "wiązanek" na czacie puścić, lub multikonto zrobić - i jak dostane bana - to włączam anty - bana i gram dalej :):)
grałem w wiele gier przeglądarkowych , lubię czytać dział pomysłów na forach - ale o czymś takim nie słyszałem. :)
Jeśli autor by wyraził zgodę - chciałbym ten pomysł dać też na forum innej gry.
-
-
@smerdjajeczny - jak kiedyś w Grepolis widziałem podobny pomysł, żeby ban perm (obojętnie za co - bluzgi, multikonto, handel etc) można było odblokować za pomocą sms za 11 zł, takiego samego jak w premce
Innym fajnym pomysłem tej samej osoby była możliwośc "wykupienia" smsem konta zbanowanych kolegów i przejęcia w ten sposób ich miast, wojsk i surki :-)
-
o widze, ze moj komentarz skasowali ;D