Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Anty ban za Diamenty

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Anty ban za Diamenty

Przydał by się możliwość kupienia w sklepiku za diamenty antybana, bądź drożej odbanowania czatu-handlu np, albo gry/konata za bufowanie bądź doładowywanie jednym, czterem.
    Na pewno wielu graczy było by tym zainteresowanych, jak można obierać cala zabawę z tej gry.
    XoXo

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Niestety, istnieje coś takiego jak równość wobec prawa. "Bogaty" czy "biedny", dostaje bana za to samo. A ty chciałbyś, żeby bogaci, tj. ludzie, którzy za realną kasę są "bogaci" w grze dzięki klejnotom, byli zwalniani z odpowiedzialności za swoją infantylność bądź świadome łamanie zasad gry.

Nic z tego. Cwaniaczki niech się zachowują, a nie próbują przekupywać.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A po co jest ta gra dla firmy? żeby było na świecie równo i sprawiedliwie czy żeby żeby zarabiać pieniądze?

Happyparowka
    Niektórzy by sięnie wypłacili w tej grze :P

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Buhaha już to widzę jak bany lecą za byle co tylko by ktoś za odbanowanie zapłacił,zastanów się człowieku zanim coś napiszesz.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak dostajesz bana to trudno, może Cie to czegoś nauczy, ale kupowanie anty-bana to jakiś żart. Żeby dostać bana na globalu to trzeba się postarać, sam byłem upominany przez modów bo po to są, ale jak uważasz siebie za niewiadomo kogo i ignorujesz ich pracę to życzę Ci samych banów.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    fajny pomysł

kupuję trochę kryształków - i mogę np. parę "wiązanek" na czacie puścić, lub multikonto zrobić - i jak dostane bana - to włączam anty - bana i gram dalej

grałem w wiele gier przeglądarkowych , lubię czytać dział pomysłów na forach - ale o czymś takim nie słyszałem.
    Jeśli autor by wyraził zgodę - chciałbym ten pomysł dać też na forum innej gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ok

Początkujący Odkrywca Awatar Herr_Uther
    Serwer
    Nowy Świat
    @smerdjajeczny - jak kiedyś w Grepolis widziałem podobny pomysł, żeby ban perm (obojętnie za co - bluzgi, multikonto, handel etc) można było odblokować za pomocą sms za 11 zł, takiego samego jak w premce

Innym fajnym pomysłem tej samej osoby była możliwośc "wykupienia" smsem konta zbanowanych kolegów i przejęcia w ten sposób ich miast, wojsk i surki :-)
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Osadnik Awatar Leouch
    Serwer
    Nowa Ziemia
    o widze, ze moj komentarz skasowali ;D

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów