Tak jak w tytule :) Wg mnie steam do największe g.. jakie do tej pory wymyślono. Zdarza sie że gra uruchamia mi sie przez 15 minut, czasami wyrzuca z gry, logowanie na konto trwa z 10 minut. a wy co o tym sądzicie :)
Wersja do druku
Tak jak w tytule :) Wg mnie steam do największe g.. jakie do tej pory wymyślono. Zdarza sie że gra uruchamia mi sie przez 15 minut, czasami wyrzuca z gry, logowanie na konto trwa z 10 minut. a wy co o tym sądzicie :)
Bardzo sobie chwalę. Wszystkie gry dostępne kiedy i gdzie zechcesz, bez konieczności posiadania przy sobie płyt. Bardzo dobre transfery, no i świąteczne promocje (Wiedzmin 4€, EUIII complete 5.8€, komplet stalkerów 7.5€, GTA complete 7.5€ - niektóre pozycje z mojej historii konta)
Tak, ale TYLKO promocje są opłacalne i dlatego kupiłem tylko jedną gierkę. A gra włącza mi się w ok 15 sek. ;)
Ale bez promocji gra kosztuje dużo więcej niż w sklepie ;)
Owszem. Zauważ jednak, że steam nie jest stworzony specjalnie dla Polaków. Największe zyski przynosi zapewne w Stanach i na zachodzie Europy, więc ceny gier są dostosowane to tamtejszych rynków. W sklepach są spolonizowane wersje w niższych cenach niż odpowiedniki na zachodzie, wydawcy mogą sobie na to pozwolić, bo polska wersja językowa nie będzie atrakcyjna dla klienta płacącego w euro, czy dolarach.
Ciekawe promocje, sporo gier indie które warto kupić bo kosztują grosze, problemów prawie nie mam o ile na starym laptopie nie odpalam, wtedy faktycznie potrafi mulić.
Eh, haters gonna hate, a dyskusja jest jałowa... Po to, co napisałem w pierwszym poście tutaj, na przykład.
Jako fan strategii bardzo sobie chwalę Steam, moim zdaniem Polscy wydawcy powinni tam publikować spolonizowane gry. Odeszło by im dużo kosztów związanych z pudełkową wersją. Poza tym jest tam dużo świetnych gier niezależnych które warto spolonizować.