-
Brak nagrody
Witam, pokonałam dziś ostatniego bandytę na wyspie i jako łup otrzymałam 300 monet + 10 pozwoleń budowlanych. W menu gwiazdy pojawiły mi się monety oraz pozwolenia ale po dodaniu ich na dom władyki zwiększyła mi się tylko ilość pozwoleń. Monety się nie uzupełniły, nie ma też ich w menu gwiazdy. Wykonałam kilkakrotnie relog, odczekałam godzinę i nadal brak monet.
Jak można to naprawić?
-
znikły całkowicie czy tylko zszarzały ?
-
Zniknęły całkowicie. Ani komp mi nie zamulił ani net. Pozwolenia od razu się uzupełniły a monety jak dotąd nie.
-
Ja natomiast miałem podobny problem po ostatnim etapie podbijania wyspy, tylko że odwrotnie. Wszystkie bonusy za awans i za pokonanie Maryny dodały się prawidłowo, ale kiedy postawiłem Magazyn i zająłem terytorium, to nie dodały się 10 pozwoleń .... do dzisiaj, mimo że pisałem do pomocy technicznej :(
Coś nie gra z ostatnim etapem podbijania Wyspy - wielu ludzi ma problemy.
Poczekam jeszcze cierpliwie a decyzje Adminów - bo tam mogą mieć nawał pracy :)
-
Jak dotąd ani monet ani odpowiedzi z supportu. Chyba przyjdzie mi pogodzić się z utratą złota :(
-
Mam to samo, widoczne na załączniku, brak dodania surowców z menu gwiazdy. Po przelogowaniu wszystkie szare pozycje z menu gwiazdy zniknęły, surowców brak. Zdarzenie to ma miejsce już nie pierwszy raz. Dla potwierdzenia ile tego było załączam screen
http://antonikucharski.pl/settlers.gif
-
Czy ktoś może się zainteresować tym problemem?
Pisałam w owym czasie do supportu i też nie dostałam odpowiedzi.