Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Brak nagrody

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Brak nagrody

Witam, pokonałam dziś ostatniego bandytę na wyspie i jako łup otrzymałam 300 monet + 10 pozwoleń budowlanych. W menu gwiazdy pojawiły mi się monety oraz pozwolenia ale po dodaniu ich na dom władyki zwiększyła mi się tylko ilość pozwoleń. Monety się nie uzupełniły, nie ma też ich w menu gwiazdy. Wykonałam kilkakrotnie relog, odczekałam godzinę i nadal brak monet.
    Jak można to naprawić?

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    znikły całkowicie czy tylko zszarzały ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zniknęły całkowicie. Ani komp mi nie zamulił ani net. Pozwolenia od razu się uzupełniły a monety jak dotąd nie.

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja natomiast miałem podobny problem po ostatnim etapie podbijania wyspy, tylko że odwrotnie. Wszystkie bonusy za awans i za pokonanie Maryny dodały się prawidłowo, ale kiedy postawiłem Magazyn i zająłem terytorium, to nie dodały się 10 pozwoleń .... do dzisiaj, mimo że pisałem do pomocy technicznej
    Coś nie gra z ostatnim etapem podbijania Wyspy - wielu ludzi ma problemy.

Poczekam jeszcze cierpliwie a decyzje Adminów - bo tam mogą mieć nawał pracy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak dotąd ani monet ani odpowiedzi z supportu. Chyba przyjdzie mi pogodzić się z utratą złota

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mam to samo, widoczne na załączniku, brak dodania surowców z menu gwiazdy. Po przelogowaniu wszystkie szare pozycje z menu gwiazdy zniknęły, surowców brak. Zdarzenie to ma miejsce już nie pierwszy raz. Dla potwierdzenia ile tego było załączam screen

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czy ktoś może się zainteresować tym problemem?
    Pisałam w owym czasie do supportu i też nie dostałam odpowiedzi.

Uprawnienia umieszczania postów