-
Nudna sie roby
z paru powodów:
-handel
-budowa pól,kopalń itp..
Handel
ostatnio handluje ciągle pisankami żeby sobie postawić młyny wodne. Po tygodniu już naprawdę mnie to nudzi, klikanie co 10 minut i zatwierdzanie ofert prze kilka godzin, powoduje u mnie już chęć do wymiotów.
Budowanie
Jako że wykupiłem max ilość pozwoleń na budowę posiadam 33 pola pszenicy, 44 studnie i dodatkowo kopalnie
Otóż co dziennie wieczorem trza postawić 33 pola, około 15 studni, 6 kopalń miedzi co najmniej 2 węgla i 3 żelaza, zajmuje to mniej więcej 100 minut tj. 1h i 40 minut.
Jest to wręcz kosmicznie nudne i po tych 3 tygodni gry zaczynam mieć dość.
Opcja wybudowania za klejnoty odpada bo to 66+30+24+20+15=158 klejnotów na dzień, co jest absurdalne.
Nawet bym potrzebował jeżcie chleba i piwa ale nie buduje bo zwyczajnie mnie odrzuca na myśl o dodatkowym czasie na stawianie pol i studni.
-
to po co tyle pozwoleń kupowałeś :P
-
Sam nie wiem, teraz z tą wiedzą bym na pewno nie kupił, bo nie gra my się ani łatwej ani szybciej, wręcz przeciwnie.
Dlatego i nie dałem żadne konkretne propozycje, bo ja jako autor gry bym się mocno zastanowił po takim poście. Zdecydowanie nie był by to dla mnie dobry sygnał.
Jest granica na której zdroworozsądkowo zarabianie na gry przechodzi w zdzierstwo ... tutaj została, moim zdaniem, przekroczona.
-
jak dla mnie powinno być odnawianie oferty do wyczerpania zapasów
llub
odnawianie oferty po upływie czasu i zatwierdzanie automatyczne
takie haczyki do zaznaczania