Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Nudna sie roby

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Nudna sie roby

z paru powodów:
    -handel
    -budowa pól,kopalń itp..

Handel
    ostatnio handluje ciągle pisankami żeby sobie postawić młyny wodne. Po tygodniu już naprawdę mnie to nudzi, klikanie co 10 minut i zatwierdzanie ofert prze kilka godzin, powoduje u mnie już chęć do wymiotów.

Budowanie
    Jako że wykupiłem max ilość pozwoleń na budowę posiadam 33 pola pszenicy, 44 studnie i dodatkowo kopalnie
    Otóż co dziennie wieczorem trza postawić 33 pola, około 15 studni, 6 kopalń miedzi co najmniej 2 węgla i 3 żelaza, zajmuje to mniej więcej 100 minut tj. 1h i 40 minut.
    Jest to wręcz kosmicznie nudne i po tych 3 tygodni gry zaczynam mieć dość.
    Opcja wybudowania za klejnoty odpada bo to 66+30+24+20+15=158 klejnotów na dzień, co jest absurdalne.

Nawet bym potrzebował jeżcie chleba i piwa ale nie buduje bo zwyczajnie mnie odrzuca na myśl o dodatkowym czasie na stawianie pol i studni.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    to po co tyle pozwoleń kupowałeś :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Sam nie wiem, teraz z tą wiedzą bym na pewno nie kupił, bo nie gra my się ani łatwej ani szybciej, wręcz przeciwnie.
    Dlatego i nie dałem żadne konkretne propozycje, bo ja jako autor gry bym się mocno zastanowił po takim poście. Zdecydowanie nie był by to dla mnie dobry sygnał.
    Jest granica na której zdroworozsądkowo zarabianie na gry przechodzi w zdzierstwo ... tutaj została, moim zdaniem, przekroczona.

Osadnik Awatar LordVaderPL
    Serwer
    Nowy Świat
    jak dla mnie powinno być odnawianie oferty do wyczerpania zapasów

llub

odnawianie oferty po upływie czasu i zatwierdzanie automatyczne

takie haczyki do zaznaczania
    Wiele mu brakuje.. ale nie wiele więcej możemy się spodziewać.

Uprawnienia umieszczania postów