Witajcie!
Gra co chwilę zrywa połączenie i trzeba odświeżać stronę. 5 minut nie da się pograć. Działo się tak zarówno przed konserwacją serwerów jak i po. Napisałem już do pomocy technicznej, ale może wy macie jakieś pomysły co z tym zrobić?
Wersja do druku
Witajcie!
Gra co chwilę zrywa połączenie i trzeba odświeżać stronę. 5 minut nie da się pograć. Działo się tak zarówno przed konserwacją serwerów jak i po. Napisałem już do pomocy technicznej, ale może wy macie jakieś pomysły co z tym zrobić?
Mam ten sam problem tylko że mi zrywa połączenie przy logowaniu.
U mnie czyszczenie cisteczek pomogło.
Wyczyściłem ciasteczka ale to jeszcze bardziej pogorszyło sytuacje.
Za dużo transferu coś musi pożerać
tez mam to samo!!?? wyczym lezy problem, ciasteczka wyczyscone wszystko co zwiazane z netem tez po wylanczane
Mam ten sam problem. Dzisiaj czyściłem ciasteczka, wyłączyłem wszystkie programy które korzystają z internetu, typu antywirus, gg i dalej jest ten sam problem. Nie da się pograć 5 min bo wywala mnie z gry.
nie wiem kto jest waszym dostawcą internetu ale u mnie robi to uczelnia mieszkam w akademiku i od jakiegoś czasu mam straszne problemy z grą, nawet nie mogę się zalogować. Czyszczenie ciasteczek, korzystanie z różnych przeglądarek nie pomogło, jakiś pomysł? robi się to strasznie uciążliwe
pozdrawiam