Witajcie!
Gra co chwilę zrywa połączenie i trzeba odświeżać stronę. 5 minut nie da się pograć. Działo się tak zarówno przed konserwacją serwerów jak i po. Napisałem już do pomocy technicznej, ale może wy macie jakieś pomysły co z tym zrobić?
Witajcie!
Gra co chwilę zrywa połączenie i trzeba odświeżać stronę. 5 minut nie da się pograć. Działo się tak zarówno przed konserwacją serwerów jak i po. Napisałem już do pomocy technicznej, ale może wy macie jakieś pomysły co z tym zrobić?
Mam ten sam problem tylko że mi zrywa połączenie przy logowaniu.
Wyczyściłem ciasteczka ale to jeszcze bardziej pogorszyło sytuacje.
Za dużo transferu coś musi pożerać
tez mam to samo!!?? wyczym lezy problem, ciasteczka wyczyscone wszystko co zwiazane z netem tez po wylanczane
Mam ten sam problem. Dzisiaj czyściłem ciasteczka, wyłączyłem wszystkie programy które korzystają z internetu, typu antywirus, gg i dalej jest ten sam problem. Nie da się pograć 5 min bo wywala mnie z gry.
nie wiem kto jest waszym dostawcą internetu ale u mnie robi to uczelnia mieszkam w akademiku i od jakiegoś czasu mam straszne problemy z grą, nawet nie mogę się zalogować. Czyszczenie ciasteczek, korzystanie z różnych przeglądarek nie pomogło, jakiś pomysł? robi się to strasznie uciążliwe
pozdrawiam