czesc chciałem kupić klejnoty za 100 zł wbijam na przelewy 24 przekierowywuje mnie do ipko logoje sie i co dalej cisza ? daje przelew jedno razowy i dalej nic ?:(
Wersja do druku
czesc chciałem kupić klejnoty za 100 zł wbijam na przelewy 24 przekierowywuje mnie do ipko logoje sie i co dalej cisza ? daje przelew jedno razowy i dalej nic ?:(
powinno się chyba wszystko samo pootwierać i poustawiać do przelewu wraz z kwotą i odbiorcą pozostawiając Tobie jedynie opcję anulowania transakcji lub jej potwierdzenia, ale to pko to na 100% nie wiem
mam ten sam problem co FumaPL.
Coś nie tak z tymi płatnościami mają ,ja paysafecard próbuje zapłacić w tej chwili od ponad 1,5 doby moje kupony mają status zawieszenia cytuje -„(W trakcie płatności“ – kwota została wysłana do serwisu internetowego, jednak nie została ona jeszcze zaksięgowana). W tej chwili nie mam klejnotów na koncie gry ,ani pieniedzy za zakupiony kupony paysafecard na potrzebe tej gry . Support nie odpowiada żadnych wyjaśnień co jest grane ? ładny start tej gry :(,czuje się okradziony i ostrzegam potencjalnych kupców przed lokowaniem pieniedzy w gry które płatności nie mają dopracowane .Cisza nikt nic nie wie Czeski film ,a ja 200zł w plecy :(
Również chciałem zgłosić problem dotyczący płatności. Mój problem dotyczy banku Pekao sa. Gdy wchodzę pekao24 przekierowuje mnie na stronę banku. Tam jednak jest tylko biały ekran. Sprawdziłem jak to wygląda w innych bankach. Tam przynajmniej po przekierowaniu wyświetla się strona banku.
Jeszcze jedno pytanko przy okazji. Jak wygląda sprawa z płatnościami PayPal? Czemu gdy chcę zapłacić w złotówkach przelicza mi od razu kwotę na dolary? Podam przykład wybieram opcję kupna za 100zł. Klikam w zakładkę PayPal a tam widnieje 31,5$. I tutaj pytanko. Czy muszę mieć dolary na koncie żeby taką operację sfinalizować? Czy system po kursie ustala kwotę do zapłacenia? A może jest ona stała i wynosi właśnie 100zł?
PS: Do czasu wyjaśnienia wątpliwości wstrzymam się z zakupem.
Wracam do tematu i musze go poprawic, skontaktowałem się z supportem paysafecard i tylko tam uzyskałem podpowiedz zebym ponownie numery kuponu urzył na tej samej transakcji .Pomogło klejnoty pojawiły sie na koncie gry :) Ale to nie usprawiedliwia milczenie pomocy technicznej samej gry 38 godz bez odzewu i jeszcze nic nie dostałem to coś nie tak :(
Problemy z płatnościami należy zgłaszać do supportu. Support odpowiada najczęściej do 48 godzin, jeśli jest dłuższy czas wynika on z większej ilości zgłoszeń. Skargi i uwagi piszemy www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie a nie na forum.
Pozdrawiam,
MOD_Soliren