Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: Połączenie z serwerem zostało przerwane - od 20.08.2025

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    wczoraj rano jeszcze u mnie szło grać, ale w nocy i dziś już nie

Osadnik Awatar MODELKASZCZECIN
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Hej , u mnie 3 doba juz sie zaczela jak nie mam wejscia do gry, ale od wczoraj juz nie mam info ze to brak połączenia z serwerem. Tylko cały czas sie ładuje bez konca.
    Szukałam informacji do kiedy można wykonać zadania , piec torty i wrzucac balony. Tak ze do 28 do godz. 10 mamy czas na wrzucenie balonów , zadania , piec torty. Tak ze mam nadzieje ze dotej pory uda nam sie wejść do gry.

I ponizej notatka z niemieckiej strony

https://forum.diesiedleronline.de/th...79#post1853879

https://forum.diesiedleronline.de/th...ta%20z%20ann75

Podczas dezaktywacji można ukończyć tylko osiągnięcia i questy, a także zebrać nagrody - jeśli osiągnęliśmy cele.

Mówiąc prostym językiem: Czas na osiągnięcie Celu Wydarzenia 2 to czas do 28.08.2024 do godziny 10 rano - ale jeśli nie możesz się wtedy zalogować, masz jeszcze 3 dni na odebranie nagród. Podczas wydarzenia rocznicowego nie ma faktycznej fazy wyłączenia, jak to zwykle bywa w przypadku innych wydarzeń. Nadal można również produkować balony, piec ciasta i wykonywać łańcuchy zadań. Tylko balony do 2. celu społecznościowego muszą zostać oddane 28.08.2024 o godzinie 10:00 - więc nie zbierajcie ich w magazynie, ale tak naprawdę wykorzystajcie tylko ostatni tydzień na łańcuchy zadań.
    Ostatnio edytowane przez MODELKASZCZECIN ; Dzisiaj o 09:41

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Prośba aby każdy kto ma problem z grą zgłosił to na ich maila:

tso-support@cipsoft.com

W treści należy podać:
    • Nick z gry
    • Nazywa serwera gry / Gameworld np. Dolina odkrywców
    • Opis problemu

Tylko wtedy będą znać skalę problemu. Na forum raczej nie zaglądają.

Można napisać po polsku lub użyć translatora jeśli ktoś ma problem w komunikacji po angielsku. W przypadku translatora uważajcie żeby nie tłumaczyć nicków i nazwy serwera

Widać że coś próbowali naprawić ale z marnym skutkiem. W tej chwili od strony technicznej to wygląda jak jakaś nieskończona pętla pobierania jednego pliku (jakiegoś rodzaju kolejka która stoi w miejscu ):

Osadnik Awatar MODELKASZCZECIN
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja wczoraj zgłosiłam do nich poźnym wieczorem . Ale chyba mają zapchaną już poczte, bo nawet zwrotka nie przyszla o przyjeciu zgłoszenia.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Odpisują w dni robocze około 11-13, ale naprawy i tak zlecają ludziom z Ubisoftu więc nie wiem czy tak szybko to naprawią

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    A balony się produkują? Skoro gospodarka staję po 24 h .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    No kochani niestety serwery chyba kaput

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Hej ale jest happy hour! Zauważyłam że często gdy jest awaria to jest happy hour .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Wróciłem po przeszło 5 latach i nic się nie zmieniło , problemy i brak jakichkolwiek informacji

Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów