No nie ma za wiele do komentowania, opis biedny, można wszystko powyłączać jak się ma niewydajne serewery, na plus trochę lepiej działa
I pytanie kiedy będzie jakaś obsługa tej gry i zacznie się realizować zgłoszenia w pomocy nierealizowane od kilku miesięcy, oddawanie graczom klejnotów za które zapłacili ?
Po tej aktualizacji powrócił stary błąd, który powodował zawieszanie się gry, polegający na wyświetlaniu się małego, wąskiego okna komunikatu. Teoretycznie powinno się go zamknąć naciskając przycisk OK, ale to nic nie daje. Gra się zawiesza i jedynym wyjściem jest relog.
a kiedy wreszcie oddacie klejnoty, które kupiłem w połowie grudnia i do tej pory nie dostałem? Sprawa zgłoszona do supportu. Wiem, że to nie na temat ale mam to gdzieś, podobnie jak support mnie.
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.