to jakaś kpina jest, jutro będzie tydzień od ostatniego logowania , coś mi się wydaje że dział techniczny chce zakończyć tą grę albo czekają aż ludzie sami zrezygnują
to jakaś kpina jest, jutro będzie tydzień od ostatniego logowania , coś mi się wydaje że dział techniczny chce zakończyć tą grę albo czekają aż ludzie sami zrezygnują
nie narzekajcie tylko klejki kupujciepremia wakacyjna musi się zgadzać, lada moment naprawią
Ktoś mógłby k u r w a chociaż ktoś dać jakąś informację czy ma sens w ogóle sprawdzanie jeszcze w tym evencie czy da się zalogować. Kpina !
Ostatnio edytowane przez mario478 ; 24.04.2025 o 15:34
U mnie też od niedzieli młotkowy nawala więc zero przygód i grubasy też mają wolne... Poprzednio tylko przygody zablokowało ale ale odkrywcy latali a teraz klapa na maxa.
Hm gdyby działało to dopiero dziwota by była
czy to oznacza koniec likwidując po kolei serwery bo tak długo awarii jeszcze nie było no i zmiana właściciela
Mi znowu dzisiaj inny typ wyskoczył błędu (obszar serwera uszkodzony) jak klient i unity, hehe znowu będzie lipa bo statku zadanko 7 dni logowania).
Parę dni temu tutaj Penelopa napisała, że zgłosiła nasz problem do dz.technicznego. Ciekawy jestem czy jej odpowiedzieli i co może nam przekazać. Widzę, że Happy Hour działa, ale nie daję nam szans do końca eventu, tak jak Złotej Górze chyba w poprzednim evencie jeszcze trochę po nim dopiero odpalili. Teraz chyba nie da się nadrobić zaległości eventowych (kalendarz i obóz). Zostało chyba 10dni, a obozów ho ho. Szkoda.
Nadal cisza. Nic się nie dzieje. Młotkowy napierdziela młotem. Czy już wiadomo co się zepsuło i kiedy zaczniemy grać?
Pozdrawiam