Mam to samowchodze na wyspe i zaraz wyskakuje mlotkowy z bledem polaczenia
Mam to samowchodze na wyspe i zaraz wyskakuje mlotkowy z bledem polaczenia
znowu gra padła, nie da rady wejść do przygody, czat handlu zdechł, znajomi online niewidoczni
Ostatnio edytowane przez cZaRiFu ; 29.04.2025 o 18:21
Jednym naprawili, innym zepsulidzisiaj rano do gry wróciło kilku znajomych co od 8 dni nie mieli możliwości wejścia...oni weszli ,pogadaliśmy i zamieniliśmy się miejscami , teraz nasza kolej na przerwę w grze
![]()
Nieprawda, są wybrańcy (parrz ja), którzy przez ponad tydzień mieli wakacje od setów i teraz po krótkiej przerwie znowu gra padła.
Dobrze, ze zapobiegawczo chociaż wydałem pisanki co leżały w magazynie, dobrze, że nie otwierałem kalendarza za klej szkoda tylko premium co odpaliłem (na szczęscie tylko 1 dniowe). Jeśli w miarę wiadomo czego się można spodziewać to da się minimalizować straty heh
![]()
Drodzy osadnicy,
Minął prawie miesiąc odkąd wspólnie z Ubisoftem ogłosiliśmy, że CipSoft przejmuje obsługę i przyszły rozwój gry The Settlers Online. Wówczas krótko przedstawiliśmy się w liście do Ciebie.
Dzisiaj zwracamy się do Państwa bezpośrednio poprzez ten artykuł informacyjny. Ten pierwszy widoczny krok wydaje nam się wyjątkowy. Jesteśmy ciekawi i podekscytowani tym, co Was czeka, i nie możemy się doczekać, aby wspólnie z Wami podążać tą drogą. Szczerze mówiąc, my również jesteśmy trochę zdenerwowani, ponieważ podchodzimy do tego zadania z dużym szacunkiem i odpowiedzialnością.
Wiele jest dla nas nadal nowego. Nie opracowaliśmy sami systemów, narzędzi i procesów związanych z grą, dlatego jest jeszcze wiele rzeczy, których musimy się nauczyć. Chcielibyśmy również poznać Was – społeczność, która od tak dawna stanowi serce The Settlers Online – i dowiedzieć się więcej o Waszych życzeniach, potrzebach i oczekiwaniach. Jednakże minie trochę czasu, zanim zaznajomimy się ze wszystkim. Mamy nadzieję, że możemy liczyć na Państwa zrozumienie, gdyż nie wszystko od początku będzie szło gładko.
Uważnie śledziliśmy Wasze komentarze od momentu ogłoszenia. Zdajemy sobie sprawę, że wielu z Państwa ma jeszcze otwarte pytania. Obecnie przygotowujemy listę najczęściej zadawanych pytań (FAQ), którą planujemy opublikować w ciągu najbliższego tygodnia, zarówno w języku niemieckim, jak i angielskim. Oczywiście, poinformujemy Cię o tym w artykule informacyjnym, gdy tylko będzie on gotowy.
Chcielibyśmy również poinformować Cię o czymś ważnym:
Chcemy mieć pewność, że szybko i niezawodnie znajdziesz aktualności ze świata The Settlers Online w jednym spójnym miejscu. Aby komunikacja była jasna i łatwa do opanowania, w przyszłości skupimy się na języku niemieckim i angielskim. Oznacza to, że wiadomości będą publikowane wyłącznie na stronie internetowej w języku niemieckim i angielskim (UK), a my będziemy zamieszczać je tylko na odpowiednich forach.
Rozumiemy, że ta zmiana może nie być łatwa dla wszystkich, zwłaszcza jeśli artykuły informacyjne nie są już dostępne w preferowanym przez Ciebie języku lub na stronie internetowej, z której korzystasz do gry. Ponadto obecna struktura logowania ogranicza możliwość zamieszczania postów na forach niemiecko- i anglojęzycznych. Niestety, nie jest to problem, który da się szybko rozwiązać. Mimo wszystko chcemy, abyście nadal czuli się częścią naszej społeczności i pozostawali na bieżąco, pomimo tej przeszkody. Poważnie podchodzimy do Twojej perspektywy i będziemy szukać długoterminowych ulepszeń.
Dopóki FAQ nie będzie gotowe, zapraszamy do odwiedzenia forów w języku niemieckim i angielskim, aby spotkać się z Mirade, która wraz ze swoim zespołem będzie od tej pory zajmować się zarządzaniem społecznością.
Serdeczne pozdrowienia i szczęśliwego rozwiązania,
Twój zespół CipSoft
władza sie zmienia ale ci na dole zostaja ci sami i dalej tak to bedzie wygladalo.... nic nie robiac bedzie ta gra kulała az padnie
cześć powtórka z rozrywki
dzisiaj rano na kolonii pojawił się młotkowynie mogę się zalogować 1 maja kawa bez grania
czyli jest dobrze...........
u mnie to samo