...
To jeszcze dział techniczny niech odda budynek, ktory po evencie w tamtym roku po konserwacji przepadł i ktory wam od razu zgłosiłam i moze jeszcze diamenty za logowanie niech od razu odda i patent budowlany ktory zniknał po ostatniej konserwacji też, o napitku ktory zniknąl z gwiazdy juz nie wspomne a co tez bylo zgłoszone, troche mozna byloby tego wyliczyc na co nie dostałam od was odpowiedzi. Chociaz dpowiedzia bylo automatyczne zreszta jak zawsze wyczysc ciasteczka. Jak ja ich nie jadam nie krusze, nie lubie słodyczy : )) ja juz w kompie mam wiekszy porzadek niz w domu przez to czyszczenie z waszego polecenia: ))))))))))))))))))))))
Uff ... Udało się wejść do gry ale wyrzuciło mnie z przygody po jakimś czasie bezczynności, ciekawe czy uda się wejść ponownie do gry czy to radość przedwczesna.
Mam dziwne wrażenie, że szykuję się co najmniej wolny weekend.
Wlazł młotkowy i nie odpuszcza, wywaliło z gry, nie da się zalogować - objawy powszechnie znane...
Potwierdzam mam to samo, ale dotyka to póki co części graczy. Część doliny jeszcze się trzyma.
U mnie to samo , znowu zawitał młotkowy i nie można wejść na wyspę podejrzewam że weekend z grą mamy z głowy .
Wolne![]()