nic dalej nie działa a BB lata po ulicach z sikawą i olewa wszystkich, włącznie z nami.
Ratunku - nie po oczach ...
nic dalej nie działa a BB lata po ulicach z sikawą i olewa wszystkich, włącznie z nami.
Ratunku - nie po oczach ...
Penelopo, napisz o ile przedłużka eventu na Dolinie Odkrywców i jaka rekompensata za tą indolencję. Przypomnę tylko, że w dawnych czasach jej wartość potrafiła być wyższa niż wymaksowane konto było w stanie wygenerować.
No i co z odbiorem towarów z kalendarza eventowego?
Dlaczego nie z naszej winy musimy wykupywać je teraz za klejnoty? No i teraz dojdą następne okienka do wykupu.
ciekawe ile osób jest pozbawione doliny![]()
mi przedtem 2 dni uciekły po 100 klejek a teraz następne 2 dni.
Ciekawe ile jeszcze? Przeszła mi już ochota na takie granie. Powodzenia Usadnicy
I co? cały czas nie możecie wejść na dolinę?
Nie działa dziadostwo
Moja cierpliwość do tej gry się kończy. Jeśli właścicielowi nie zależy na stabilności działania i trzeba za każdym razem dopraszać się o interwencję to jaki jest sens grać? To nie pierwszy event kiedy tak się dzieje a nikt nie pilnuje tego żeby działało stabilnie. Jeśli już są jakieś działania to bardzo opieszałe (2-3 dni, czasem więcej). Więcej zgłoszeń nie napiszę bo mam serdecznie dość. W tym evencie już 2 dni nie mogłem grać, teraz dochodzi kolejna doba ale zakładam że gra będzie niedostępna dłużej
dziś znów problem z grą, szkoda słow
Mi się młotkowy pojawił 7 razy w ciagu 13 minut a potem gra zawiesiła z powodu przepełnienia pamieci. Potem jakieś 5 minut trwa zanim wejdzie się do gry bo na starcie już młotkowy wyskakuje a w tle sie wyspa ładuje.