OD 02.03.2025 rana do dzisiaj tj.03.03.2025 godzina 16.06 nie można się zalogować.
OD 02.03.2025 rana do dzisiaj tj.03.03.2025 godzina 16.06 nie można się zalogować.
Witam
Również brak mozliwości zalogowania
od 02.022025 rano do dzisiaj tj. 03.03.2025 godzina 17.22nie mozna sie zalogować skandal........
parodia na kółkach miałem uzbierane 80k kwiatków i pewnie nie zdążę juz nic za to kupić 2 tygodnie grania na marne ;/
czy nie nauczycie sie odrazu kupowac a pozniej placz i lament bo nie mozna sie zalogowac , perwnie czytaliscie foram ze kolonia problemy to czyli me spotkac to samo inne serwery
no właśnie nie czytałem , i co to moja wina rozumie?? może lepiej faktycznie było nie zaczynać grać jak mam przewidywać kiedy co się tutaj wysypie
nie to ze twoja wina ale ta gra jest nie przewidywalna i lepiej odrazu inwestowac bo nie wiadomo co moze byc w niedalekiej przyszlosci
Wczoraj do 17 byłam i grałam, wieczorem już nie mogłam wejść. Padamy po kolei![]()
3 dzień nie idzie się zalogować!!!!!!!!!! Nigdy tak wcześniej nie było to jest jakaś parodia, żadnego komunikatu na stronie głównej. Wypadało by chociaż nas graczy poinformować na stronie głównej że serwery mogą być nie stabilne, a nikt tu nas nie szanuje już . Tyle lat gram i ciągle bawię się tą grą. Klimat gry i ludzi których tu poznałem robią swoje, nie odbierajcie nam tego bez wcześniejszego uprzedzenia że gra przestanie istnieć. no chyba że dalej będziecie sobie z nas robić Jaja,
Pozdrawiam LucasPazik
Ostatnio edytowane przez LucasPazik ; 04.03.2025 o 09:22
Ja w sobotę juz nie mogłam się zalogować
Dalej nie można się zalogować na grę od niedzieli 02.03. czy coś wiadomo co jest nie tak. Zrobiłem zgłoszenie i cisza