Odpowiedz w tym wątku
Strona 39 z 42 PierwszyPierwszy ... 29 37 38 39 40 41 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 412

Wątek: od wczoraj tj 23,02,2025 brak możliwości wejscia na gre KOLONIA

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez DezuD2 Zobacz posta
    Z ciekawości stworzyłem nowe konto na Kolonii. Działa, gra funkcjonuje. Natomiast konto na Złotej Górze jak było martwe tak jest dalej. Mam nieodparte wrażenie, że konkretne wyspy zostały skasowane na określonych serwerach. Zaznaczam nie jestem facetem od IT ale mimo wszystko, wygląda to jak awaria sprzętowa, w której określone bloki pamięci zostają utracone bezpowrotnie (określone serwery stoją na jednej maszynie, na określonej macierzy). Nie mają z czego tego przywrócić co w połączeniu z tym, że Ubisoft jest na etapie zaawansowanego rozkładu, sprawia, że jesteśmy w takim miejscu a nie innym. Nie ma z ICH strony osoby, która jasno by przyznała, utraciliśmy dane, nic z tym nie zrobimy kończcie grę/ zakładajcie konto na nowo.
    Z pewnością nowego konta nie będę zakładać. Nigdy nie doszedł bym do tego etapu, który jak się zdaje utraciłem...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Osika_ Zobacz posta
    Z pewnością nowego konta nie będę zakładać. Nigdy nie doszedł bym do tego etapu, który jak się zdaje utraciłem...
    też nie sądzę że doszłabym do tego co teraz miałam/mam, taka piękna zaopiekowana wyspa, doszłam do 80lvl'u niedawno, i lipa
    11 lat pójdzie się bujać ?

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja jeszcze poczekam i pomyslę

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    a mnie udało się na WIN 10 uruchomić Settlers IV złota edycja po polsku

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    W życiu nie zacznę grać od początku... straciłem to co wypracowałem przez 12 lat grania. I co? Za rok czy dwa lata na nowo utracę wyspę? Wolne żarty. Konkurencja nie śpi.... jest trochę podobnych gier Wiem że to juz nie to, ale tak naprawdę działo się coś na settlersacch tylko podczas eventów, czasem było trudno skompletować ekipę na ŁG... Jak powróci możliwość wejścia na wyspę - chętnie pogram, ale już nie tak, ze powodu braku apki na telefon, brałem lapka ze sobą w podróż np, do rodziny by sie zalogować przynajmniej raz dziennie i zrobić zadanie gildijne. Ale własnie otrzymałem lekcję ... Ciekawe czy właściciel zdaje sobie sprawę z tego ilu lojalnych graczy właśnie traci...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Tak jak pisałem wcześniej, na 100% wyspy nie zostały skasowane, tylko są zablokowaną strefą. Tak więc co niektórzy nie mają co sie martwić. Nie warto też zakładać nowych kont.
    Blokady stref zdarzały się od zawsze, np po postawieniu budynków w "trefnych" miejscach. Problem jest reakcja Blu eByt e na cała sytuacje. Jak dobrze pamiętam najdłużej trzeba było czekać tydzień. Teraz będzie na pewno dłużej. Z drugiej strony, gra może zacząć działać bez uprzedzenia, warto więc sprawdzać codziennie i informować innych jak da się wejść.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    No to zobaczymy jak będzie bo jak na razie jest fatalnie . U mnie 8 lat grania poszło do kibla i nie zamierzam tworzyć konta na nowo . Pozdrawiam wszystkich

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Na juro zapowiadają konserwe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Solek67 Zobacz posta
    Na juro zapowiadają konserwe
    Tak, u mnie już uwzględniona przy planowaniu rozgrywki...

Osadnik Awatar witek1967
    Serwer
    Złota Góra
    Ciekawi mnie czy ta konserwa coś wniesie do blokad wysp

Odpowiedz w tym wątku
Strona 39 z 42 PierwszyPierwszy ... 29 37 38 39 40 41 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów