Ja od piątku wieczór nie mogę się zalogować
Ja tylko 8 dzień nie mogę zalogować![]()
Ale kolega na drugim serwerzeczyli problem się rozszerza
![]()
I na niemieckim forum od kilku dni cisza, więc zgaduję, że tam naprawili![]()
Ja spokojnie mogę zalogować. Pozostaje tylko jeden problem, brak możliwości wejścia na przygody. Niby z księgi zadań zniknęły "swoja" przygoda, którą anulowałem i gienki wróciły, ale "obca" przygoda też zniknęła z księgi jednak gienki zaginęły nie wróciły. Chciałem odpalić nową "swoją" przygodę i pojawia się komunikat:"Nie można było rozpocząć twojej przygody. Jeśli właśnie udało ci się jakąś zakończyć, zaczekaj chwilę, nim rozpoczniesz kolejną". Nie pisałem do supportu, bo i po co, odpowie boot by wyczyścić sobie ciacha i da tyle co kot napłakał.
W gildii 3 osoby z aktywnych nie mają dostępu do gry. Czekam na zakończenie eventu i zobaczę czy to uwolni mnie od "wiszących" przygód.
Nie ma nigdzie żadnej informacji
Na rózne sposoby próbuje się zalogowac i nic
NIe wiadomo czy wogóle coś robią
Ja się logowałem ostatni raz w sobotę normalnie. Wczoraj i dziś przy ładowaniu gry, pod sam koniec, w momencie kiedy powinna pokazywać się wyspa, pojawia się komunikat o "Połączenie z serwerem zostało przerwane. Prosimy o cierpliwość..." Co ciekawe, wśród znajomych problem dotyczy około 70% osób, czyli są osoby, które grają normalnie
Tak, ja gram normalnie, nie miałam żadnych problemów z logowaniem sie czy wchodzeniem na wyspę/przygody, nie mam pojęcia dlaczego.
tak, na złotej górze teeż ten problem jest