ja tez z Dream jestemi wejsc tez nie moge
ja tez z Dream jestemi wejsc tez nie moge
W BRA około 30 graczy ma zablokowaną wyspę i od niedzieli nie możemy się zalogować
niestety od niedzieli nadal Niema wejścia na KOLONIE
ka zkropkowni jestem i tez od niedzieli nie moge wejsc
powiedzcie czy oni tak nas olewają czy nie są w stanie tego naprawić
Dream Team - ok. 10 graczy ma problem ... starych dobrych graczy ... nie wiem czy wrócimy szybko czy też nie ale podpisuję się pod tymi postami że kultura a przedewszystkim honor winni z supportu mnieć i przekazać choćby cząstkową informację - tak wiemy... zdajemy sobie sprawę ... padł serwer ... wracamy za tydzień ale niestety przyjeli najgorszy tryb z trybów możliwych czyli tryb zlewczy/ olewczy i gdzie ta kultura, gdzie ten honor. Brak słów ...
szkoda gadać i pisać - pozdrawiam wszystkich settlersomaniaków ... Niech Moc Będzie z Wami nie z Nimi.
longi a ty grasz normalnie
Trudno wyrokować . Jak nas nie odblokują po evencie - to wg mnie jest już po wszystkim. Na pewno nas olewają / a z drugiej strony może być im to na rękę że coraz mniej aktywnych graczy jest na setach i będą mogli zamykać po kolei serwery. Ale to moja osobista opinia nie poparta żadnymi informacjami oprócz tego że Ubisoft ma ogromne problemy finansowe.
W naszej gildii zablokowane są tylko 2 osoby, no ale gildia jest bardzo nieliczna