to wobec tego nas usuneli
to wobec tego nas usuneli
Sprawdze czy na Twoją wyspe Solek uda mi sie wejsć.
LORD_JANX, czy ten problem jest znany szerzej innym graczom, którzy mogą się zalogować czy sprawa raczej przeszła bez echa?
Tak normalnie grają , tylko "wybrańcy" nie mogą grać jest ich troche ja od 23,02 nie mogę grac
Niemam Cie w znaj. Na drinksa niemożna wejsc.
wiecie co zastanawiam się gdzie można o tym fakcie napisać żeby się ruszyli i coś z tym zrobili albo nam coś napisali czy nas usunęli czy będziemy mogli jeszcze grać
Nigdzie byłem na ubisoft strona niemiecka napisane ze z problemami technicznymi gry niebędą odpisywać takie emile będą automatycznie usówane. jest przekierowanie na strone Polską. no i Popatrzcie w Ubisoft Polska na stronie ze wsparciem chociaż byś chciał cokolwiek napisac o stekach ze masz problem. w zakładce wyszukiwania gry niema setlersów online i zostajesz cmoknięty. Papa. Poprostu niemożna nic napisać bo niema tej gry w opisie.
Oni mają nowych Setlersów w nowej odsłonie czy widzieliśćie na pewno ktoś widział tam już trzeba wszystko kupować. jest bardziej dochodowa gra tak sie mi wydaje , no ale tam mało kto gra wtą gre tak sądze.